Facebook o ia razna când îi tai notificările

By | May 28, 2019

Cumva, deși le-am dat disable de vreo 5 ori, aplicația de Facebook a găsit din nou un mod de a re-activa notificările push. Așa că eu le-am dezactivat din nou din setările telefonului.

Ce face Facebook acum? În aplicația de pe mobil nu mai vrea să îmi arate notificările cum trebuie. În primă instanță, când deschideam aplicația, telefonul îmi arăta în permanență vreo 10-15 notificări. Dacă apăsam pe clopoțel, nu îmi afișa însă ultimile notificări. Erau chestii de vreo 2-3 zile, pe care nu le marca drept citite. Evident, dacă intram de pe desktop, puteam vedea notificările recente.

Acum a schimbat tactica. Nu îmi mai arată absolut nimic la counterul de lângă clopoțel. Nici dacă dau refresh nu îmi apar notificările. La fel, dacă intru de pe desktop, apar notificările recente.

Probabil Facebook crede că astfel mă poate constrânge să reactivez notificările din setările telefonului (asta până când găsește portița s-o facă singur). Doar că eu mă gândesc că dacă nu mai pot folosi corect aplicația, nu știu dacă mai are rost să o țin instalată…

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Facebook o ia razna când îi tai notificările

  1. Bianca

    Crezusem ca mi-a luat-o telefonul razna 🙂 asa patesc si eu

    Reply
  2. nashu_mare

    Eu nu le-am oprit dar tot au început sa nu mai meargă corect. Nu e un feature, e un bug.

    Reply
  3. Mihai Blaga

    Probabil se folosesc de notificari pentru a trimite date catre aplicatie. Cand trimiti un push, pe langa titlu, mesaj, sunet, etc mai poti adauga payload pana la o anumita limita. Am facut chestia asta, pe langa push-ul cu mesaj mai trimiteam si id-ul entitatii despre care era vorba in notificare. In background la receptionarea push-ului mai faceam un request la server cu id-ul respectiv sa imi iau date aditionale.

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, dar ar fi putut trimite date și fără să fie condiționați de push. De exemplu și la Instagram am tăiate notificările push, dar acolo le arată așa cum trebuie când intru în aplicație.

Spune-ți și tu părerea: