Iată că și FanBox-urile sunt utile

By | May 28, 2024

Când s-a apucat și Fan Courier să instaleze lockere în stilul easyBox-urilor de la SameDay am zis că fac asta cam degeaba pentru că deja SameDay sunt la ani lumină în față. Nici nu cred că am văzut vreodată pe vreun site “livrare la FanBox”, ci doar la easyBox. Aparent însă au altă utilitate.

Ieri trebuia să primesc un colet care din păcate mă căuta pe acasă când eu eram la birou. Și pentru că nici azi nu l-aș fi putut prelua, am decis să-l rerutez pe adresa de la birou. Zis și făcut, i-am dat prin SMS noua adresă de livrare băiatului de la Fan Courier. Peste două minute mă sună și mă întreabă: “dar nu mai stați la adresă deloc?”. Eu îi zic că da și el îmi face următoarea propunere: “păi nu vreți să vă pun coletul la FanBox-ul din apropriere?”. Normal că da.

Și asta a fost tot. L-a pus la FanBox, iar ulterior am primit un SMS cu un cod pin pentru deblocarea sertarului cu coletul. Simplu și rapid.

Mi se pare un scenariu de utilizare foarte bun, care îl salvează și pe curier de mai multă muncă și de plimbat coletul pe drumuri și mă ajută și pe mine să primesc coletul în aceeași zi.

Nu știu dacă are și SameDay o astfel de opțiune, că acolo comand direct la easyBox, dar mi se pare o idee foarte tare. Oricum, în caz că vreodată nu sunteți pe acasă când vă sună curierul de la Fan, să știți că există și această posibilitate.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Iată că și FanBox-urile sunt utile

  1. Ariel

    Mai am eu un “use case” pt fanBox: retur plătit de mine, către diverse firme din RO sau EU care vor livrare la sediu, fără sa mai stau după curier.

    E mai ieftin, “rezolv” trimiterea și seara, creat AWB online (selfawb.ro), plata cu card la box, inainte de depunere colet. Șingurul minus identificat: accepta cutii mai mici decât în Easybox.

    Reply
  2. Sorin

    Cand am de ales selectez intotdeauna fanboxul de peste drum in dauna easyboxului de langa bloc, care a devenit neincapator si nefrecventabil.
    Mi s-a intamplat de cateva ori sa imi reruteze Sameday coletele intr-un alt easybox la distanta de o statie de autobuz, pentru ca cel de langa bloc era plin. Fara sa ma intrebe, doar cu un anunt sec.
    Plus mizeria cu aplicatia, acum nu mai dau SMS-uri cu QR-ul ca sa te forteze sa o folosesti. Nu mai poti nici sa te scobesti in nas fara o aplicatie dedicata.
    Daca emag n-a reusit sa ma faca sa renunt la genius, s-ar putea sa reuseasca Sameday in curand.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: