Freshful are -25% reducere la toată gama de bere

By | April 5, 2024

Cum mă plimbam eu așa prin aplicația Freshful încercând să comand de-ale gurii, am văzut că au -25% reducere la toată gama de bere. Mi se pare ofertă foarte bună, așa că am comandat multă bere pentru a asigura hidratarea pe termen lung.

Am dat năvală în stocul celor de la Ground Zero, pentru că-mi place mult berea lor și rareori este redusă. Cu această reducere, un Easy Rider de la Ground Zero ajunge la 11.63 lei, ceea ce-i cu vreo 3 lei mai ieftin decât prețul de pe site-ul lor (15 lei). Dacă n-ați băut, vă recomand Easy Rider. Este un Session IPA cu un gust foarte fresh, ușor citric.

Am luat și câteva sticle de Morning Glory (12.74 față de 16 lei), care-i a doua bere favorită de la ei. Este un IPA un pic mai tare ca gust decât Easy Rider, cu note de ușor tropicale.

Și în cele din urmă, am luat și mai multe Ursus IPA, care-i surprinzător de bună pentru o bere Ursus. E cea din stânga din poza de mai jos. Cea din dreapta, nefiltrată de grâu, nu m-a dat pe spate.

Aveam impresia că am mai povestit despre această bere pe aici. Este aproximativ 5 lei la reducere și mi se pare o IPA decentă. A mai fost la reducere la Freshful cu acest preț, deci dacă vreți s-o încercați, eu o recomand. Este practic singura bere cu gust diferit din gama Ursus. Restul toate mi se pare că au același gust :))

Bineînțeles, reducerea se aplică la toate berile până pe 7 aprilie. Deci puteți comanda și un Heineken sau Carlsberg cinstit.

În concluzie, să aveți un week-end… hidratat!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: