Freshful vs Mega Image Delivery. Ați pățit și voi așa ceva? ?

By | January 18, 2022

Noi avem deja prea multe comenzi la Freshful pentru sănătatea portofelului nostru. Am început să folosim serviciul din prima lui săptămână de existență și am continuat să-l folosim. Și dacă tot ni s-a deschis apetitul odată cu Freshful, am zis să comandăm și ceva de la Mega Image Delivery.

Timeline-ul a fost cam așa. Prima comandă la Freshful a fost pe 25 octombrie. Ne-au pus atunci în comandă și un produs pentru sampling. Parcă niște napolitane. Apoi am mai comandat și de regulă la fiecare comandă venea ceva în plus. La un moment dat primeam mere la fiecare comandă. A trebuit să renunțăm la a mai comanda noi mere pentru a nu avea surplus de mere. Ne bazam pe merele trimise de ei 🙂

Ei bine, după 8-9 comenzi de la Freshful, a avut Mega Image o promoție cu livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei. Și cum oricum voiam niște produse care nu se găseau decât la Mega, am dat o comandă. Deschidem pungile și zbang, ne trezim cu toate produsele de mai jos în plus:

“Haha, simpatic, probabil că au simțit nevoia să compenseze”, îmi zic eu.

Apoi dăm comandă de la Freshful și zbang! Toate chestiile astea:

Mi se pare mie sau cele două servicii s-au luat un pic la trântă? 🙂 Adică la Freshful știu că așa obișnuiau, dar de la Mega Image nu am comandat așa des. Oare așa darnici erau și înainte să apară Freshful?

La următoarea comandă i-am testat pe cei de la Freshful. Am cumpărat și o bere Leffe blondă, să văd dacă îmi mai trimit încă una. Nu mi-au trimis blondă, mi-au trimis una brună. Oameni de comitet 🙂

Hai că începe să-mi placă chestia asta cu războiul serviciilor de delivery.

Și da, știu că produsele sunt mai scumpe decât în magazin și probabil că primim toate chestiile astea gratis din diferența de preț. Dar și timpul nostru liber e mai important decât căutat loc de parcare și stat la coadă la casă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Freshful vs Mega Image Delivery. Ați pățit și voi așa ceva? ?

  1. Mihai

    Am comandat o singura data la Mega, inainte de pandemie ce-i drept, dar o comanda destul de mare. Nu am primit nimic bonus. Nu sunt in aria de acoperire freshful, dar colegii mei care mai comanda primesc mereu cate ceva bonus.

    Reply
  2. Mario

    O comanda am dat pana acum de la freshful, de fel folosind bringo.
    Amator fiind, l-am sunat pe curier sa-i zic ca mi-a dat o punga cu chestii extra. Mi-a povestit el despre ce era vorba.
    La mega am dat comanda acum vreo jumatate de an(sau aproape un an), iar procesul a fost ciudat. Am dat comanda, 1/3 din produse nu le aveau si veneau cu variante de inlocuit, comanda a venit in aprox 3 ore, iar bonul este cu ~5 lei mai putin decat am platit eu cu cardul.

    Reply
  3. Radu

    Emagul și mega image au colaborat pe sectorul asta până anul trecut . Normal să aibă aceleași practici.

    Reply
  4. Adina

    Comand o data pe luna de la Mega (cam de un an jumate)și am primit aproape de fiecare dată extra stuff.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: