Yey! Samsung Note revine în 2022!

By | January 19, 2022

Vă spuneam odată cu lansarea Fold și Flex că sunt trist că nu a existat și un model Note în 2021. Iată că acum zvonurile confirmă un Samsung Note 2022. Și sunt genul de zvonuri care sunt mult mai probabil să fie adevărate decât false.

Ce s-a întâmplat cu Seria Note în 2021 și de ce Note revine în 2022

În mod tradițional, seria Note se lansa în august, însă anul trecut acea perioadă a fost rezervată pentru Flex și Fold. Fold-ul a venit și cu un S Pen, dar cumva într-o husă separată.

 

Se pare că strategia Samsung pentru 2022 este ca lansarea unui nou Note să se facă odată cu seria Galaxy S22. Oricum ei lansau în fiecare an trei modele noi din Seria S: S-ul simplu, S+ și S-ul Ultra. Inițial aveau cam aceeași formă, însă ulterior au început să le diferențieze între ele și ca design. Unele erau cu colțuri mai rotunjite, altele mai edgy. Dar să fim sinceri, S21 Ultra este un practic un Note21 fără stylus.

Așa că pentru 2022 se pare că Samsung S22 Ultra va semăna și mai mult cu seria Note. Adică design mai “flat”, cu colțuri și cu slot dedicat pentru S Pen. Nu știm dacă se va numi Galaxy S22 Note, Note 22 Ultra sau Galaxy Note 22 Ultra. Saaau …. Galaxy S22 Ultra Note (Plus!). Un lucru este cert. Cel mai probabil vom avea un Note anul acesta.

Când se lansează S22 și Note22?

Aceleași zvonuri spun că Seria S22 se va lansa pe 9 februarie. Atunci vor fi prezentate modelele, vor începe precomenzile iar ele se vor livra începând cu 24 februarie (Aww! Ce simpatic, s-au gândit să fie gata de Dragobete!). Din nou, tind să cred că așa este. Februarie este data clasică de lansare pentru Seria S de la Samsung.

În concluzie, să vedem cu ce vine Note 22. Eu sunt foarte mulțumit de telefonul meu și am folosit de multe ori S Pen-ul ca să semnez documente, să fac schițe sau pe post de declanșator pentru camera foto. Doar că acum testez un S21 FE și parcă se cam simte diferența. Mai ales pe partea de cameră. Poate fac un upgrade.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: