S-au înmulțit furturile din locuințe, deci luați măsuri

By | November 25, 2020

Articolul ăsta-i ca un fel de PSA. În fiecare an, când începe să se facă frig (cam după Black Friday), pornește un val de furturi. Cred că logica celor care fac aceste furturi este simplă. În caz că sunt prinși și se duc la pușcărie, măcar nu mai trebuie să-și bată capul cu cheltuielile de încălzire pe durata iernii. La închisoare au deja asigurată o masă pe zi și o “cazare” la căldură până trece iarna.

Mă așteptam însă ca în această iarnă să nu mai fie așa de multe furturi, având în vedere că din cauza pandemiei sunt mult mai multe persoane care stau acasă.

M-am înșelat.

Știți deja că fac parte din două grupuri. Unul al cartierului în care locuiesc, celălalt al cartierului vecin. Cred că nu trece o săptămână în care să nu văd cel puțin o spargere pe unul dintre grupuri. Iată mai jos două postări recente. Prima este de duminică, de pe grupul celuilalt cartier, cealaltă este de acum o zi, de pe grupul cartierului nostru.

Atenție, așadar. Se pare că s-au întors mulți profesioniști înapoi în țară și probabil că pot opera mai ușor acum când o mască nu mai este ceva neobișnuit de purtat pe stradă.

Duceți banii la bancă, montați un senzor antiefracție, o cameră de supraveghere, faceți un contract cu o firmă de pază. Luați-vă măsurile necesare.

furt

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “S-au înmulțit furturile din locuințe, deci luați măsuri

  1. Ovidiu

    Cred ca hotii se gandesc mai degraba ca dupa BlackFriday sansele sa gaseasca ceva nou cumparat in casa sparta creste.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: