Motorola și-a lansat un magazin online propriu în România

By | November 26, 2020

Motorola și-a lansat propriul magazin online în România, țara noastră fiind prima țară din Europa Centrală și de Est în care Motorola își lansează magazinul online propriu. În rest, în Europa Motorola mai avea magazin online propriu doar în Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Olanda și Italia.

Întotdeauna e semn bun când se întâmplă chestia asta. Înseamnă că brandul are intenții mai serioase în țara respectivă, iar pentru clienți este bine pentru că pot cumpăra direct de la producător, la prețuri competitive. Vestea proastă este de regulă pentru reselleri, care nu vor mai putea să afișeze orice preț.

Magazinul îl găsiți aici. Motorola face acum niște telefoane decente în segmentul mid-range, unele dintre ele fiind recunoscute pentru autonomie foarte mare (de ex Moto G9 Power). Părerea mea este că problema lor este că aruncă pe piață prea multe modele și clienții nu știu ce să aleagă. De exemplu lineup-ul lor de telefoane arată așa:

telefoane motorola 2020Sincer, eu când văd lista asta primul instinct este: “n-am chef să stau să înțeleg care mi s-ar potrivi mie”. Bine, nici nu am mai intrat de mult în contact cu produsele lor, deci poate d-asta mi se pare complicat. Dar în locul celor de la Motorola aș fi mers pe două-trei modele dezvoltate și comunicate cu atenție, decât pe 20 de telefoane care sunt greu de deosebit.

În fine, e strategia lor. Eu zic că-i de bine că vor avea o prezență mai consolidată în România.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Motorola și-a lansat un magazin online propriu în România

  1. Ionut Popa

    Nu pot spune ca sunt fan Motorola, dar in ultimii ani au scos niste telefoane mainstream cinstite. Daca nu vrei flagship cu siguranta sunt modele la care trebuie sa te uiti, mai ales daca apreciezi un Android curat.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: