Galaxy S5 și un HDR făcut în campusul Leu

By | April 17, 2014

Camera de pe Samsung Galaxy S5 este fără discuție unul dintre punctele forte ale telefonului. Până vă prezint în detaliu telefonul, vă arăt un mic teaser.

În timp ce eram la facultate și așteptam să rezolv niște probleme legate de dizertație, am scos telefonul pe geam și am făcut o poză la ce se mai construiește prin spatele campusului Leu.

galaxyS5_hdr1

 

 

Apoi aceeași poză cu modul HDR activat.

galaxyS5_hdr2

Pentru cei ce nu știu, când funcția de HRD este activată, aparatul face 3 poze la expuneri diferite (una mai întunecată, una mai luminoasă și una între ele) pe care apoi le combină pentru a obține o gamă mai largă de culori.

Totuși, diferența este cam mare. Așa că am suspectat telefonul că adaugă artificial niște efecte în HDR. Ca să-l prind cu minciuna, am refăcut procedeul, dar făcând poza unei zone care nu conține variații așa de bruște de lumină. Prima poză de mai jos e făcută cu fucția activată și a doua fără HDR. Sau invers, nu mai știu.

Mă așteptam ca poza cu HDR-ul activat să fie mai saturată, dar nu e așa, semn că telefonul le face pe bune, fără prea multe efecte adăugate. Nu la fel se poate spune și despre funcția selective focus, dar despre asta vom vorbi în review-ul amplu.

Vă reamintesc că am primit în teste un Galaxy S5 și un Galaxy Fit prin programul Orange Smartphone Tester, alături de alți bloggeri. V-aș fi recunoscător dacă ați ajuta la răspândirea veștii prin butoanele de mai jos. Cel care la finalul testării va avea articolele cu cele mai multe vizualizări/share-uri va primi cadou telefonul. Nu îl voi câștiga eu, dar măcar așa pot obține un loc mai bun în clasament. Lucru care îmi permite pe viitor să am în continuare acces la gadgeturi noi pe care să vi le prezint.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: