Gândurile noastre de Paște

By | May 1, 2016

Aseară am fost și noi la slujba de Înviere, să luăm lumină, ca tot creștinul. Poate părea surprinzător, dar în zona în care stăm este o singură biserică, cea de lângă ambasada Chinei. Restul sunt destul de departe, așa că s-au strâns foarte mulți oameni, iar poliția a închis circulația în zonă pentru câteva ore.

Am văzut deopotrivă bătrâni care veneau cu taxiul sau familii care coborau din Porsche Cayenne. Puști care au venit să-și etaleze încălțările cu luminițe și oameni care făceau FaceTime în timpul slujbei. Chiar m-am mirat că nu s-a înhămat nimeni la un Facebook Live.

Şi cum discutam eu cu Alice, ne gândeam: n-ar fi frumos să putem noi, ca popor, ca cetățeni, să ne coagulăm ca în noaptea de Înviere de fiecare dată când trebuie să ne susținem interesele? Oare nu am deveni mult mai puternici împreună? Tare mi-ar plăcea să văd atât de mulți oameni uniți și pentru o altă cauză.

În rest, sper să aveți sărbători liniștite și vreme frumoasă oriunde sunteți. Noi am rămas în București, alături de familie. Voi pe unde petreceți?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Gândurile noastre de Paște

  1. doru

    Paște fericit tuturor. Eu mi-am luat nevasta și fiica și ne-am dus la părinții mei, să petrecem sărbătorile, la Bistrița.

    Reply
    1. Revo Post author

      Am auzit că-i frumos la Bistrița, eu încă nu am ajuns. Distracție plăcută!

Spune-ți și tu părerea: