Să jucați DLC-ul Valhalla de la God Of War: Ragnarok

By | January 5, 2024

Se întâmplă destul de rar să termin un joc și apoi să continui să îl mai joc și după ce am terminat povestea. La God Of War însă, chiar și după ce l-am terminat, am mai rămas câteva zile prin el să termin din challenge-uri și sidequest. God Of War: Ragnarok a fost cu siguranță cel mai bun joc pe care l-am jucat și terminat în 2023. Jocul a apărut de fapt în noiembrie 2022, dar eu l-am început în ianuarie 2023.

Iar pe 12 decembrie 2023, Santa Monica Studio a lansat și un DLC, denumit Valhalla. Așa că l-am descărcat imediat și ne-am apucat să ne jucăm și … *Kratos voice* Boy! A fost excelent și acest DLC.

Trebuie să treci de mai multe ori prin aceleași arene, să omori aceiași monștri pentru ca în final să ajungi la Tyr, să te bați cu el parte în parte. Pe măsură ce progresezi, la fiecare nouă întâlnire, Tyr are alte arme și alte skill-uri din ce în ce mai “periculoase”. Am crezut că nu o să mă prindă în joc, din cauză că acțiunile sunt repetitive. Dar evident că l-am jucat seară de seară până când l-am terminat. Mi-au trebuit trei încercări ca să îl dovedesc pe Tyr în lupta finală și am făcut-o chiar în prima zi din an :))

În concluzie, dacă ați jucat God Of War, nu neglijați acest DLC, este super tare! Iar dacă nu ați jucat God Of War, jucați-l. Este unul dintre cele mai bune jocuri ever!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Să jucați DLC-ul Valhalla de la God Of War: Ragnarok

Spune-ți și tu părerea: