Google lansează un site pentru călătorii

By | September 11, 2018

Atunci când călătorim, se întâmplă destul de des să nu avem timp să planificăm totul ca la carte. Uneori descoperi lucruri noi, alteori poate fi frustrant, pentru că s-ar putea să afli ulterior ce era o chestie pe lângă care ai trecut.

Google a lansat Touring Bird, un site care ar putea sa fie de ajutor în aceste situații, în funcție de cum va fi actualizat. Deocamdată mi se pare util pentru că pentru fiecare atracție în parte, agregă site-urile care vând bilete.

Pe lângă asta, poți găsi tururi gratuite, activități interesante, și poți selecta atracții în funcție de tematică. Am văzut inclusiv “Instagram Worthy” pe acolo, fetelor 🙂

Sunt disponibile ghiduri pentru 20 de orașe. The usual suspects: Roma, Amsterdam, Paris, New York, Londra șamd, dar Google spune că va adăuga mai multe în următoarele luni.

Ce mi se pare ciudat este că Google a ales să facă un site nou, când avea deja aplicația Google Trips, care mie mi se pare foarte utilă. Cumva, acum există un site și o aplicație pentru travel, care oferă lucruri diferite. Probabil că le voi folosi pe amândouă, dar în realitate sper să le unească într-un singur produs, care să fie disponibil și de pe site și de pe telefon.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Google lansează un site pentru călătorii

  1. The Gadgetist

    Nu e prima data cand Google scoate aplicatii pentru servicii similare. Am avut exemplul cu Allo , Hangouts si Duo.

    La categoria de planificare calatorii, Google Flights mi se pare cel mai tare. Are rezultate mai bune decat Sky scanner.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: