Quickmobile a intrat în faliment

By | September 10, 2018

Eu aș spune că pentru mine nu-i deloc o supriză. Quickmobile a avut de când lumea probleme cu garanția produselor, au șantajat jurnaliști și au păcălit afiliații.

Din această cauză nu am cumpărat niciodată de la ei, nu i-am promovat niciodată pe blog, am evitat orice contact cu ei și am râs când au anunțat schimbări pentru garanții. Părerea mea este că în ultimii ani, singurii care au mai cumpărat de la ei au fost clienții care preferau să ignore toate semnalele clare, sperând că în cazul unei probleme vor putea să rezolve prin scandal.

Acum, una dintre companiile lor de distribuție (Electro Distribution) a intrat direct în faliment, fără să mai treacă prin insolvență:

Compania de distribuție a Quickmobile.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, intră direct în faliment, prin procedură simplificată, având datorii totale de peste 34,4 milioane lei.” – [sursă: Profit.ro]

Deocamdată au mutat afacerea pe o altă firmă. Dar bazându-mă pe cele de mai sus, cred că nu vor dezamăgi, și vor reuși să dea o ultimă țeapă și angajaților și furnizorilor.

Și bineînțeles, bănuiesc că urmează să fie cumpărați de Cel.ro 😀

UPDATE: Poate m-am grăbit un pic cu titlul. De fapt, a dat faliment firma lor principală de distribuție. Au mutat operațiunile pe altă firmă și din păcate, se pare că vor continua.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Quickmobile a intrat în faliment

  1. Tatianaangel

    Daca au intrat in faliment ,de ce mai trimit inca emailuri cu oferte??Tocmai ce am primit azi unul

    Reply
    1. Revo Post author

      A intrat în faliment doar firma principală de distribuție, vor continua de pe altă firmă. Am făcut un update la articol.

Spune-ți și tu părerea: