Guvernul României a arătat un chatbot cu “inteligență artificială” pe post de consilier. Ce mesaje să-i trimitem?

By | March 2, 2023

Nu este de ajuns că avem un robot în fruntea statului și un robot stricat în fruntea guvernului. Acum acel robot a prezentat un alt robot, cu inteligență la fel de artificială precum a lui. Adică într-un giumbușluc de PR, Nicolae Ciucă a prezentat un chatbot pe nume ION, care ar trebui să preia mesaje de la români și să le transmită mai departe guvernului.

Filmarea cu momentul este aici. Începe de la minutul 10:15. Vă avertizez chiar să nu vă uitați la clip mai devreme de minutul 10:15, pentru că veți adormi.

Observați cum Ciucă îl întrebă: “Cum pot să te învețe românii?” iar robotul preia întrebarea drept: “Cum te pot învăța românii?”. Sigur nu este semn că momentul a fost trucat și că Dr. Ciucă nu este în stare să memoreze nici măcar o întrebare pe care s-o pună exact.

Dar oricum, wow! Sunt uimit! Era atât de simplu! Guvernul României nu știa exact ce probleme au românii. Așa că odată cu acest chatbot, românii vor putea trimite mesaje direct guvernului, iar domnul Nicolae Ciucă va ști exact cum să ne servească mai bine. Totul va fi minunat.

Păi să-i trimitem mesaje atunci, dragi români. Pagina la care îl puteți accesa pe ION este aici. Sau dacă vreți să îi trimiteți un mesaj pe Facebook sau Twitter, puteți să dați tag la @noisuntemion.

Eu l-am întrebat dacă știe că prim ministrul României și-a plagiat teza de doctorat și ce părere are despre asta. Încă n-am primit un răspuns, dar mai aștept. Apoi trec la întrebările alea grele despre PSD + PNL.

Nu știu, tot spectacolul ăsta mi s-a părut de teatrul absurdului. Ciucă se preface că Guvernul este hi-tech și că-i pasă de români. Chatbot-ul este de fapt un nimic, că nici chatbot nu-i în adevăratul sens al cuvântului. E cel mult un cont de Facebook sau Twitter. Probabil că mesajele se vor duce în gol. Totul a fost trucat, dar ia uite ce frumos a ieșit! Yey, mândri că suntem români!

Între timp sistemul de educație din România este la pământ și produce pe bandă analfabeți funcționali.

Oricum, un lucru este de apreciat totuși. Robotul ION vorbește mult mai bine și mai coerent decât robotul Ciucă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Guvernul României a arătat un chatbot cu “inteligență artificială” pe post de consilier. Ce mesaje să-i trimitem?

  1. Dragos

    Hai ca am ras de dimineață cand m-am uitat la video.
    Aștept faza doi sa dialoghez cu el. Vreau sa-i cer părerea despre politicienii romani și sa-mi realizeze un top al lor. Care dintre ei a furat mai mult, ordonarea lor in functie de remunerația oferita de-a lungul activității petrecute la guvernare, care dintre ei a făcut cele mai multe zile de pușcărie.
    Totul directionat spre conducatorii nostri. Romania e cum e și nu o schimba ION.
    Dar cum ziceai. Sigur nu e un bot în adevăratul sens. Sau poate e?

    Reply
  2. Sorin A.

    Dilema lui ION ar fi că nu știe dacă este ION pozitiv sau ION negativ !
    Chimiștii știu de ce…

    Reply
  3. Alin

    Tocmai am citit că acel dialog al lui Ciuca al nostru cu Ion a fost regizat. Adică cineva dădea play cu răspunsurile lui Ion. Nu pun link că ajung in Spam probabil, dar știrea am văzut-o astăzi pe g4media punct ro ????
    Inca nu îmi vine să cred!

    Reply
    1. Revo Post author

      Am un articol pregătit pe tema asta 🙂 Îl public mâine.

      Dacă ai cel puțin un comentariu aprobat și pui un singur link, nu intri în spam. Nici dacă pui două link-uri nu intri în spam, ci trebuie să aprob eu comentariul manual.

Spune-ți și tu părerea: