HalfPrice a deschis un magazin tip outlet în AFI Cotroceni

By | September 24, 2023

Am trecut recent prin AFI Cotroceni și am văzut că lângă Auchan s-a deschis un mare magazin HalfPrice. Magazinul este tip outlet, cu multe produse de la branduri cunoscute la prețuri mai mici. Am intrat și eu în el ca să văd despre ce este vorba.

Modul de aranjare al produselor și culorile roșu-alb folosite peste tot m-au dus cu gândul la un Century 21 din State. Produsele sunt aranjate pe genuri, pe categorii: jachete, hanorace, blugi, pantofi și apoi pe mărimi. Am văzut destul de multe branduri cunoscute: Tommy Hilfiger, Wrangler, Lee, Nike, Adidas, Puma, tot tacâmul. Magazinul face parte din lanțul CCC (care mai deține și epantofi.ro și Modivo), așa că brandurile sunt în principiu cele de acolo.

Au și câteva zone denumite “Luxury Brands”, dar nu vă imaginația Balenciaga, Versace și Hugo Boss. Mai degrabă Michael Kors și alte asemenea, deci este un pic cam forțată etichetarea de “luxury”.

La bărbați mi s-a părut foarte bogată oferta de blugi, hanorace și jachete. Prețurile ok-ish, undeva între 90 și 190 majoritatea blugilor.

Oferta de încălțări mi s-a părut destul de slabă. Cel puțin pentru măsura mea (45), era un singur raft pe care nu am văzut nimic interesant sau să mă facă să zic: “eh, parcă aș mai cumpăra o pereche…”

Nici prețurile nu mi s-au părut foarte competitive la încălțăminte, cel puțin nu pentru un outlet. Multe perechi erau la prețurile pe care le-aș fi găsit oricum la eMAG sau pe Fashion Days atunci când sunt reduceri. M-aș fi așteptat la ceva mai mult de la un “outlet” care aparține de un mare lanț de magazine de pantofi.

În fine, merită o vizită magazinul. Dacă vă place ideea sau dacă preferați să probați hainele în magazin în loc să le comandați acasă, posibil să găsiți lucruri interesante. Prețurile sunt decente, dar nu vă așteptați chiar la chilipiruri.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “HalfPrice a deschis un magazin tip outlet în AFI Cotroceni

  1. Mariua

    Am fost și eu, dar mi se pare un miniprix reloaded. Până și mirosul din magazine e același ????
    Majoritatea hainelor mi se par “vechi”, iar preturile nu chiar așa prietenoase. La incaltaminte, destul de slab.

    Reply
  2. Mariua

    Am fost și eu, dar mi se pare un miniprix reloaded. Până și mirosul din magazine e același ????
    Majoritatea hainelor mi se par “vechi”, iar preturile nu chiar așa prietenoase. La incaltaminte, destul de slab.

    Reply
  3. recomandarea zilei

    aceeasi marie cu alta palarie din pacate, nu se compara cu magazinele outlet din afara tarii am fost si in Franta, si in Germania dar si in Austria.. clar au mai multe oferte decat putem gasi in Romania

    Reply
  4. Victor Nedelcu

    Nu merita , e redus pretul de la ff scump la scump si marfa e cam cu aspect de SH.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: