HBO Max a devenit MAX și acum are și reclame

By | May 24, 2024

Pentru al treilea an la rând, aplicația HBO și-a schimbat numele. Ex HBO Go, ex HBO Max a devenit acum MAX. Au lansat aplicație nouă, iar acum filmele au și reclame, pentru că cineva trebuie să plătească și rebranding-urile acestea care se întâmplă o dată pe an, nu?

Explicația oficială pentru rebranding este că firma-mamă de care ține HBO (adică Warner Bros Discovery) a adăugat acum în platformă și conținut de la Discovery și conținut sportiv. Iar cumva oamenii asociau numele HBO doar cu ideea de filme, nu și cu ideea de documentare sau alte reality show-uri pe care le mai produce Discovery. Așa că au schimbat numele în ceva mult mai sugestiv pentru ideea de filme și documentare: Max. Nu Pepsi Max. Doar Max.

Iată și noile prețuri pentru cele trei abonamente:

Există și extra opțiunea de sport, care oferă acces la Eurosport 1 și Eurosport 2, doar că aceea costă 3€ și se plătește indiferent de planul ales. Adică și dacă-l plătești pe cel mai scump, de 10€, tot va mai trebui să dai încă 3€ în plus ca să te uiți la US Open:

Și încă un alt “beneficiu” este introducerea reclamelor, care pe mine mă cam scoate din sărite. Am dat aseară play de curiozitate la Aquaman și mi-a apărut Smiley pe fundal roz care făcea reclamă la L’Oreal. Excelent.

Mi se pare că deja ne depărtăm de ideea de platformă de streaming cu care am pornit la drum odată cu lansarea Netflix. Acesta a fost prima promisiune a platformelor de streaming: fără reclame. Iar Max sunt primii care au încălcat această promisiune (cel puțin în România). Nu mi se pare ok să plătesc un abonament lunar și să mă lovesc de reclame.

În fine, it is what it is. Probabil că toate platformele de streaming vor comite astfel de impertinențe de acum încolo și ne vom întoarce de acolo de unde am plecat.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “HBO Max a devenit MAX și acum are și reclame

  1. Sorin

    Aia cu cerutul de bani in plus pe 4k mi se pare o magarie. Poate era o treaba cand a introdus-o Netflix acum nustiucati ani, dar sa vii cu asta in 2024 e jenant.

    Reply
  2. Andrei I

    Si pana la urma ce abonament primim daca suntem abonati la cablu TV? Presupun ca pe ala prost, fara 4K / HDR, cel putin asa parca vad…

    Reply
    1. Sorin

      Dar macar il luati la 3 euro, cel putin la Digi

    2. Andrei I

      Mmda, am verificat si intr-adevar, apar reclame si calitatea cea mai slaba la video si sunet. Probabil ca voi anula abonamentul de HBO in final.

  3. Mihai

    Incepe sa merite efortul menținerii unei librării pe storage ????

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu știu, parcă am din ce în ce mai puțin timp și parcă vreau să apăs pe un buton și să pornească filmul. Cu librăriile e mai greu, trebuie cumva un pic de mentenanță.

  4. Betze

    Am abonament facut direct la hbo acum cativa ani si vad ca a ramas 16 lei/ luna. Si n-am nici reclame (tocmai ce am vazut 2 episoade din Simpatizantul si am revazut Street Kings). Abonamentul Sky a scazut la 1€/ luna. Parca mai atenueaza socul cresterii cu 70 lei/ an a celui de la Disney+.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: