Iar are Lidl prețuri mai mari decât în Polonia?

By | March 8, 2016

Mi se pare foarte amuzant cum s-a nimerit articolul cu prețurile mai mari la Lidl, fix după ce nemții au demarat cea mai mare campanie din ultima perioadă. De fapt, Ziarul Financiar are ieri nu unul, ci unul, două, trei articole despre prețurile mai mari de la Lidl. Dacă ar fi putut, ar fi scris câte un articol despre fiecare produs pe care îl găsesc la raft.

Asta după ce prin octombrie anul trecut a fost un scandal tot pe tema asta, declanșat, ca să vezi, de un turist polonez. Chestia care mie mi se pare amuzantă și tragică în același timp este că se se omite faptul că Lidl în general are prețuri mai mici decât restul comercianților. Vă dați seama ce diferențe ar fi acolo? Pun pariu că aș putea să fac genul ăsta de articol despre fiecare lanț internațional de supermarketuri.

Nu zic că Lidl nu și-ar merita-o. Prima dată au dat un răspuns deosebit de neconvingător, acum au mai scăldat ceva. “Stați să vedeți, că de fapt sunt niște produse sezoniere … că de fapt cu TVA, că de fapt încălzirea globală …”. Oricum, în principiu și-o merită pentru că nu mai vând nici Nussknacker nici cerealele mele prefereate.

UPDATE: Am inclus în articol și răspunsul primit pe mail din partea reprezentanților Lidl.

“Îți scriem acest mesaj în semn de recunoștință pentru articolul tău, în care ai prezentat, în mod imparțial, o stare de facto.

Lidl România reprezintă un model de business bazat pe calitatea și eficiența tuturor proceselor și suntem în permanență orientați către nevoile clienților noștri, pentru a le putea oferi acestora produsele de care au nevoie, la cel mai bun raport calitate-preț. Această abordare se reflectă în alegerile consumatorilor din România.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Iar are Lidl prețuri mai mari decât în Polonia?

  1. Ciprian

    Pune orice nume in locul lui Lidl, uitete la raft si vezi ce scrie pe eticheta: made outside RO, adauga la pretul de baza tva, taxe vamale, transport plus taxa de protectie :). There you go …

    Reply

Spune-ți și tu părerea: