Jurnal de Uber #2

By | June 20, 2015

Înainte mi-era așa de silă când mă gândeam că dacă rămân după 23.00 în oraș trebuie să iau un taxi. Cu Uber, pe lângă toate celelalte avantaje, sunt și super curios să văd ce mașină vine să mă ia. Aseară eram cu un tovarăș la Universitate și am comandat amândoi câte un Uber.

La el a venit un Fiat Panda și la mine un Mitsubishi Lancer. Ce să zic, viața nu este corectă cu toată lumea. Lancerul avea motor de 1.5, modificat subtil, colantat gri/negru la exterior, cutie automată și cu o evacuare de bun simț, care nu-și arăta colții decât la accelerație, nu și la relanti.

Mihai, șoferul, m-a dezamăgit. M-a dezamăgit în sensul că vroia să vândă mașina și să-și cumpere un Logan nou. Ăsteia îi pusese gaz ca să merite cât de cât afacerea cu Uber, că altfel îi consumă 10-12 în oraș. Din ce-am vorbit cu el spunea că o avea din 2007 și că a apucat să facă vreo 150.000 km, dintre care ultimii 20.000 în Uber. Este de 3 luni în sistem, spunea că în mod normal nu iese seara, că ziua lucrează. Dar acum ieșise să prindă un bonus. În rest, foarte politicos și civilizat (5/5 stele).

Cursa a durat 10 minute și a costat 11 lei pentru 5.62 km. Data trecută am mers cu un Peugeot 307. M-am gândit să păstrez o evidență aici a curselor, pentru că nu merg foarte des și-mi face plăcere să aflu despre oamenii și mașinile înscrise în Uber.

Dacă nu v-ați plimbat cu Uber și vreți s-o faceți, folosiți codul uber90revo și veți primi o cursă gratis de 30 de lei. Sau creați un cont folosind acest link, cum vă este mai la-ndemână.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Jurnal de Uber #2

  1. Mihai

    Dacă “NU” v-ați plimbat cu Uber și vreți s-o faceți, folosiți codul uberrevo 🙂
    Și mie îmi place să văd ce mașină îmi vine la comandă. Până acum am mers cu mai multe Logan-uri, un Peugeot 308 și un Chevrolet Aveo. Singura constantă este comportamentul șoferilor de 5 stele.

    Reply
    1. Revo Post author

      Mersi Mihai, fixed 😀 Eu până nu mă plimb cu Petra cu Audi A4 nu mă las 🙂

  2. alex

    Si eu am prins lancer-ul 🙂 Super ok soferul. Am mai prins noua corsa si octavia 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: