Am trei KFC-uri lângă mine, cel mai apropiat la 900 de metri distanță, dar KFC Delivery nu poate să-mi livreze

By | December 7, 2022

Încurcate sunt căile serviciilor de delivery.

Avem trei KFC-uri în zonă (sau cinci, depinde cum calculezi). Cel de pe Dorobanți este la 2.6 km distanță. La Băneasa cel mai apropiat este KFC Drive, la 3 km (sau 7 minute și 20 de secunde de condus). La care se mai adaugă și celelalte din incinta centrului comercial. Cel mai apropriat însă este cel din Promenada, aflat la fix 900 de metri de noi, măsurați cu Google Maps.

În ultimii ani însă am ajuns mult mai rar prin mall-uri, oricare ar fi ele, și atunci când am fost, am fost pe fugă, să rezolv ceva rapid și nu am avut timp de stat. Problema este, așadar, că nu am mai avut timp să comandăm ceva de la KFC și să stăm să mâncăm acolo. Deci ce facem când ni se face poftă de ceva de la KFC?

Comandăm! Și care este cel mai avantajos mod de a comanda? Prin KFC Delivery! Chiar și cu 10 lei plătiți pe transport! Și ce nu face KFC Delivery? Nu (mai) vrea să livreze la noi în zonă!

În primele luni când s-a lansat KFC Delivery, deși adresa mea nu apărea pe site în “zona de acoperire”, puteam comanda telefonic. Sunam, îmi notau comanda, în maxim 30 de minute venea un băiat de la Promenada sau de la Băneasa cu KFC-ul la ușă (din care 10 minute erau doar căutat scara blocului, că GPS-ul îi ducea mereu în spatele blocului, unde nu există interfon).

Ei bine, după ce am petrecut atât luni de zile cultivând relațiile cu fiecare livrator în parte, de știau toți cum să vină din prima la adresă și faptul că ușa mea era cea care nu avea nici număr nici sonerie …

Primesc această placă:

  • “Bună ziua, KFC Delivery, cu ce vă putem ajuta?!
  • Aș dori să fac o comandă pe adresa salvată pe acest număr de telefon.
  • Strada X? Aaah, ne pare rău, dar nu vă putem livra, pentru că adresa dumneavoastră nu se află în zona de livrare…
  • Dar cum așa? Că am mai comandat…
  • Da, dar adresa dumneavoastră este repartizată la KFC Băneasa și KFC Băneasa nu livrează în această zonă. Puteți comanda în schimb prin serviciile noastre de livrare partenere…”

Și asta se întâmplă de juma de an. Și nu mai comand, că la serviciile partenere costă mai mult, durează mult mai mult și de cele mai multe ori ajunge rece.

Srsly, KFC, care-i faza?! Stau la 900 de metri de voi. Dacă ați avea o catapultă ați putea să aruncați crispy-ul direct la mine pe geam, dar cu toate astea nu mă aflu în zona de livrare? Why u do this to me?!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Am trei KFC-uri lângă mine, cel mai apropiat la 900 de metri distanță, dar KFC Delivery nu poate să-mi livreze

  1. Giovani

    Dacă zici ca sunt doar 900m eu zic sa lași lenea, te duci și ridici tu comanda și ești mai câștigat ca timp+bani+calorii (dacă mergi pe jos) .. Eu am Mall-ul la 1.3 km și ies mult mai câștigat dacă merg personal (chiar și cu mașina) . A calculat în toate modurile ?

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu e vorba de lene 🙂 Eu sunt genul care preferă să meargă pe jos sau să urce pe scări în loc sa ia liftul. Este vorba de timp. Sunt mereu pe fugă și când ajung acasă, prefer să nu mai “toc” 20-30 de minute din cele 3-4 ore de stat cu familia.

Spune-ți și tu părerea: