Ce au căutat românii pe Google în 2022

By | December 8, 2022

Posibil să le fi văzut deja, posibil să nu. Însă sunt sigur că așteptați cu toții comentariile mele absolut esențiale cu privire la cele mai căutat cuvinte de români pe Google din 2022. Înainte să trecem la top, trebuie să menționez că topul este alcătuit din căutări “virale”. Adică nu neapărat căutările cu cel mai mare volum, ci căutările care au înregistrat în 2022 o creștere vertiginoasă.

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2022

top căutări google românia 2022

Aici este topul cu cele mai multe căutări din toate categoriile. Din păcate cu toții ne-am fi dorit să nu vedem Ucraina sau Rusia în top în contextul ăsta, dar asta e. Observați că românilor a început să le pese un pic mai mult de schimbările climatice, dar nu chiar atât de mult ca de Eurovision, iPhone 14 sau Florin Salam.

Topul căutărilor care încep cu “ce este…?”

Să fie Roxadustat și lege marțială pentru toată lumea. În caz că nu știați, Roxadustatul este substanța aceea pentru care a fost testată pozitiv Simona Halep. Iar Swift este sistemul de plăți din care nemții se fâstâceau să-i dea afară pe ruși. Chiar am un articol pe această temă.

Căutări de idei

Toate ideile bune trec prin stomac, așa că românii sunt cel mai interesați de idei de cină și de mâncare rapidă. Dar totuși, idei de desene în creion?! De unde a apărut asta? De câte ori ați stat așa să vă gândiți: “băi, eu ce mai desenez azi cu creionul?”

Cele mai căutate rețete culinare în 2022

Cineva a ridicat o problemă bună la acest top. Oare Google România e sigur că pe primul loc în top e căutarea pentru prăjitură? Sau…

Cele mai căutate seriale în 2022

Ca de obicei, românii au gusturi dubioase în materii de filme. Am pierdut primul loc (e o telenovelă turcească), dar am câștigat locul 2 cu Strager Things. Actually, în afară de primul loc și de Euphoria și “The Summer I Turned Pretty”, despre care nu știu nimic, celelalte par chiar ok.

Cele mai căutate definiții în 2022

Iată dovada că recensământul a fost bine organizat și totul a fost clar. Mii de români au trebuit să caute pe Google ce înseamnă “locuința convențională”. În rest, se pare că ne pun în continuare probleme subiectele și predicatele.

Cele mai populare filme în 2022 în România

Este un an magic pentru filmele românești. Este prima dată în ultimii ani când în top 3 există două filme românești. Ce Top Gun? Ce Uncharted? Ce Black Adam?! Teambuilding și Capra cu trei iezi, frații mei români!

Top cei mai populari oameni în 2022

Deci să fie clar odată și pentru totdeauna. Florin Salam > Vladimir Putin. Iată soluția rapidă pentru a stopa criza. Dacă vrem ca războiul să se încheie, trebui să vorbească Zelinski cu Salam, să-i facă o dedicație-ceva lu’ Putin.

Cele mai căutate destinații de vacanțe în 2022

top vacanțe românia 2022

Se pare că Bulgaria va trebui să-și schimbe numele din Bulgaria în “Bulgaria all inclusive”. Poate așa avem cu toții șanse mai mari la Schengen.

Cam acestea sunt căutările cu care românii au făcut furori pe Google în 2022. Sincer să fiu, mi se par mult mai predictibile față de anii precedenți, în care au fost mai multe surprize.

Le găsiți mai jos pe cele din anii trecuți:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: