Lidl va avea în ofertă periferice de gaming. Iată ce produse puteți găsi în magazine

By | February 27, 2023

Știi că gaming-ul a ajuns mainstream când nu numai Ikea, ci până și Lidl bagă produse de gaming. Mă uitam pe oferta lor și săptămâna aceasta, începând de joi, au câteva periferice de gaming în ofertă și un produs … mai ciudat. Produsele sunt introduse sub brandul Silvercrest, brandul propriu al companiei.

Ce produse de gaming are Lidl în ofertă?

Prima pe listă este o pereche de căști Silvercrest. Conform specificațiilor, căștile au microfon, moduri de sunet Surround și 7.1, precum și iluminare LED. Microfonul are și funcție Flip2Mute, care bănuiesc că îl anulează atunci când ridici de el în sus. Căștile se conectează pe USB 2.0 și au un cablu lung de 2,2 m.

Prețul lor este 149 lei și ca să fiu sincer mi se pare un cam mare. În această categorie de preț se găsesc căști de la branduri care au mai multe antecedente cu produse de gaming, precum Thermaltake, Corsair, Trust sau Canyon. Pentru 10-15 lei în plus poți cumpăra un model de la HyperX sau o pereche de Creative Sound BlasterX.

Următorul pe listă este un kit de gaming Silvercrest, compus din tastatură, mouse și mousepad.

lidl produse gaming

Tastatura, așa cum era de așteptat la acest preț, este un clasică, cu membrană. Singurele lucruri care aduc a gaming sunt tastele specifice jocurilor colorate diferit, care par din cauciuc, tastele multimedia și iluminarea albastră.

Mouse-ul este unul cu 7 taste, senzor cu rezoluție variabilă între 200 și 7.200 DPI și timp de reacție de 2 milisecunde. La fel, și el pare cu iluminare albastră. Și vine alături de mousepad-ul de dimensiune 340 x 280 mm.

Prețul kit-ului este 199 lei. Din nou, dacă aș avea 14 ani, aș fi gamer și aș fi presat de buget, cred că m-aș orienta la altceva. Probabil aș da 100 lei pe un Logitech G102, încă 64 lei pe un mousepad Logitech G240. De cei 40 lei rămași aș cumpăra orice tastatură, pentru că în această gamă de preț, cam toate tastaturile cu membrană sunt la fel. Nu mă aștept ca tastatura să facă diferența.

Și acum, ultimul produs de gaming din oferta Lidl este …. drum rolls… un ceas de gaming?! Exact. Total random. Habar n-am ce legătură are un astfel de ceas cu gamingul, decât dacă jocul hardcore jucat de tine este .. șahul.

Probabil ceasul este adăugat în ofertă pe principiul: “adăugăm cuvântul gaming la orice și se vinde!”. Nice try, Lidl.

Oricum, nu-i rea ideea Lidl, pentru că uneori Lidl ajunge la un public la care cel mai probabil eMAG sau alți mari retaileri de produse de gaming nu ajung. Doar că din punctul meu de vedere Lidl ar trebui să se străduiască mai mult în această categorie de produse, pentru că piața de periferice de gaming este foarte competitivă.

Produsele intră în oferta Lidl de joi, 2 martie, dacă vreți să le vedeți.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Lidl va avea în ofertă periferice de gaming. Iată ce produse puteți găsi în magazine

Spune-ți și tu părerea: