LIDL are o șurubelniță electrică interesantă (și ieftină) în ofertă

By | February 13, 2023

Dacă nu aveți o șurubelniță electrică, vă sfătuiesc să o cumpărați pe aceasta de la LIDL.

Știți probabil că sculele și uneltele de la Parkside sunt mai mult decât ok pentru categoria lor de preț. Eu mă abțin cu greu să nu cumpăr câte ceva de fiecare dată când au produse Parkside la promoție.

De data aceasta au o șurubelniță electrică foarte interesantă. Este practic șurubelniță electrică pe care aș fi cumpărat-o dacă ar fi existat acum 10 ani când am cumpărat-o pe cea pe care am acum, Bosch IXO.

Cea de la LIDL se numește Parkside RapidFire 2.2 și arată așa:

Are 4V și 2 Ah, 2000 rpm și 14 biți în pachet. Costă 99.99 lei și intră în ofertă de joi, 16.02.2023.

Ce-i așa interesant la ea? Vedeți probabil că are o construcție puțin mai ciudată. În partea din față are de fapt un prelungitor magnetic în care sunt integrați 9 din cei 14 biți cu care vine la pachet.

Acest lucru înseamnă că poți să comuți rapid între ei. Tragi de acel prelungitor în față, îl rotești și îl pui pe direcția bitului pe care vrei să-l folosești. Practic ai direct în șurubelniță biții de care ai nevoie.

Iată mai jos mai multe fotografii care ilustrează principiul de funcționare:

 

Mie mi s-a părut o idee excelentă aceasta. Da, dezavantajul este că șurubelnița este un pic mai lungă și grea. Dar ai mereu la tine și biții, pe care oricum i-ai fi luat separat când te apucai de lucru.

Prețul mi se pare și el excelent. O șurubelniță Bosch IXO de care am eu, costă acum 240 de lei pe eMAG. Și este de putere un pic mai mică. Are și Bosch o astfel de variantă de șurubelniță cu selector de biți, PSR Select se numește, dar, evident, pornește de la un preț mult mai mare. 100 lei pentru cea de la LIDL mi se pare foarte ok.

Și acum partea și mai interesantă. Dacă nu găsiți șurubelnița aceasta în oferta LIDL, nu vă faceți griji. Găsiți pe eMAG varianta Parkside Rapidfire 2.0. Este vândut de un alt seller din Marketplace, dar prețul nu este cu mult mai mare și văd că are mai multe produse Parkside în ofertă.

Din câte știu, LIDL are magazine online în mai multe țări, unde toate produsele lor sunt aproape mereu în stoc. Probabil că acest seller le cumpără de acolo și le revinde la noi în țară.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “LIDL are o șurubelniță electrică interesantă (și ieftină) în ofertă

  1. dojo

    Noi suntem fani Lidl. Aproape toate uneltele de pe langa casa sunt Parkside, linia Lupilu e genial de buna (pacat ca fata e mai mare decat varsta ideala), de mancare nici nu mai spun. Foarte foarte OK

    Reply
    1. Revo Post author

      Yup! Uneltele Parkside sunt îndeajuns de bune pentru cât costă. Și îmi place că la Lidl găsești în această linie niște chestii destul de specifice, pe care poate nu le găsești nici în Dedeman. (sau nu știu eu unde să caut în Dedeman :))

Spune-ți și tu părerea: