Mai folosiți tabletele? La ce anume?

By | September 14, 2018

Am vreo două tablete prin casă. Una este prima variantă de Nexus 7, care abia mai mișcă, alta este un mid-range Asus, un pic mai nouă.

Am realizat acum că stau de jumătate de an nefolosite și eram curios dacă mai cumpără cineva tablete sau dacă le folosesc pe cele vechi, și dacă da, pentru ce anume.

Mă gândeam să transform una dintre ele într-un fel de controller pentru toate dispozitivele din casă (becuri, prize wifi, sistem audio, boxe bluetooth, Spotify, Google Assistant) și să-i găsesc un loc fix undeva în casă. Eventual să-i cumpăr un stand, ca să putem să o mai folosim prin bucătărie, când ne uităm la rețete pe YouTube.

Pe cealaltă (Nexus 7), poate s-o folosesc doar pe post de display, să afișeze vremea sau ceva de genul. Pentru că de browsing sau aplicații nu se mai pune problema. A ajuns să se miște precum CFR-ul. Necazul este că trebuie încărcate destul de des, și parcă nici nu le-aș lăsa în permanență în priză.

Voi pentru ce mai folosiți tabletele vechi?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Mai folosiți tabletele? La ce anume?

 1. roka

  Eu o folosesc sa ii pun filmulete de pe youtube, cu desene animate si cantecele de copii, fiului meu cand mergem la drum lung cu masina, Si ma mai joc si eu pe ea, cand o mai prind (ceea ce inseamna foarte rar)

  Reply
 2. Dan

  Eu sunt prea batran pentru a mai cara laptopul, așa că m-am gândit să iau o tastatură mică Bluetooth și să folosesc tableta pe post de agendă – pentru că o folosesc pentru a mai citi ceva în autobuz/alte mijloace de trasport în comun…

  Reply
 3. tatianaangel

  Tableta mea e stricata(e un model ieftin)!O foloseam la jocuri si filme

  Reply

Spune-ți și tu părerea: