Sezonul 3 din The Mandalorian a fost chiar ok

By | April 20, 2023

Ieri am văzut ultimul episod din The Mandalorian și aș putea să spun că sezonul 3 a fost chiar ok. Însă sunt curios și cum l-ați văzut voi (dacă l-ați văzut).

Am văzut că majoritatea criticilor spun că sezonul trei a fost slab și că serialul s-a depărtat de origini. Whatever that means.

Mie mi-a plăcut că a fost echilibrat, poate doar un pic cam liniar. Practic al doilea fir narativ nu prea a contat. Dar spre deosebire de The Book of Boba Fett, s-au plimbat de pe o planetă spre alta și asta l-a făcut mai dinamic. Ba s-a întâmplat ceva pe Nevarro, ba un al doilea fir narativ pe Coruscant, ba au mai explorat un pic și Mandalore. Mi s-a părut destul de divers universul.

Dacă-i ceva ce m-a dezamăgit, cred că a fost lungimea prea mică a episoadelor. Înainte parcă erau mai dese episoadele de 40 de minute. Acum parcă prea au fost așa la foc automat cu episoade mai scurte. Am simțit că după atâta așteptare, primul episod s-a dus instant. Iar la ultimul am fost uimit că au reușit să lege totul în 39 de minute.

Dar în rest mi-a plăcut. Pedro Pascal este în continuare la fel de expresiv, mai ales cu mimica feței, Grogu la fel de vorbăreț, Paz Vizsla la fel de prietenos șamd. Mi se pare că-i genul de serial light la care te uiți cu plăcere alături de oricine și în orice context. Are și un pic de acțiune, și un pic de intrigă și un pic de umor. Și chiar le iese partea cu umorul, fără să forțeze nota. Pare că Jon Favreau este expert pe filme SF cu super-eroi.

La cât de bine le-au legat în ultimul episod, sper să nu ne facă vreo surpriză și să se răzgândească cu privire la sezonul 4.

În altă ordine de idei, acum că s-a terminat și The Mandalorian, sunt curios cu ce ar putea să mă mai agațe Disney+ în continuare.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Sezonul 3 din The Mandalorian a fost chiar ok

  1. Andrei B

    Nu inteleg ce mimica a fetei ai vazut la Pedro Pascal in sezonul 3. Are casca pe cap, nu se vede fata.
    Ce mi s-a parut prea scurt/sec e lupta cu Moff Gideon. Plus faptul ca nu e sigur ca a murit.

    Reply
    1. Revo Post author

      Eram ironic cu mimica feței :)))
      Da, a fost seacă lupta aia într-adevăr. Prea simplă. Moff Gideon e antagonistul principal, normal că n-a murit. Probabil a căzut pe o schelă, l-a salvat armura de beskar sau vreun acolit. O să apară în sezonul 3 cu o mască și mai cool, vorbind și mai Vader-like.

Spune-ți și tu părerea: