McMici și McHrean

By | May 15, 2013

Dacă ar fi trebuit să aleg un an în care să lansez McMici, aș fi ales orice an numai anul ăsta nu. Spun asta pentru că Paștele a fost pe 5 mai, iar McDonalds a lansat McMici pe 1 mai. Chiar în săptămâna mare, în perioada în care țin post cei mai mulți români. Dacă trecem peste problema postului, apoi ar mai fi problema Paștelui. De obicei stocurile de friptură și drob țin cam o săptămână, așa că numărul celor care trec pe la fast food-uri scade timp de cel puțin o săptămână după Paște.

Anul trecut, anul viitor sau peste 2 ani ar fi fost perfect. Paște devreme, în aprilie. Până în mai crește apetitul românului pentru grătar. Ar fi avut mai mult succes zic eu. Dacă vreți să le încercați, mai aveți timp până pe 2 iunie.

Am mâncat și eu McMici și nu mi s-a părut cine știe ce. Costă 4.5 lei și sandwich-ul nu are decât o chiftea clasică și mult, prea mult muștar. Nu mi se pare un produs nou, ci mai degrabă este o chiftea veche “tunată” cu aromă de mici. Forma chiftelei este cea clasică. Nu vă așteptați să găsiți mici în forma tradițională înăuntru. Oricum, nu prea poți să simți gustul de cât muștar pun în el.

mcmici_1 mcmici_2 mcmici_5

Sandvișul cu porc și sos de hrean mi s-a părut mai bun în schimb. Este mai mare, chifla este mai bună, are mai multe ingrediente și chifteaua seamănă cu o ceafă de porc la gust. Puteți să cumpărați chiar dacă nu vă place hreanul. Defapt conține o maioneză care aduce foarte puțin la gust a hrean. Am dat 16 lei pe un meniu.

mcmici_4 mcmici_3

Ar mai trebui dezbătută o problemă. Cum ceri vânzătoarei ? “Vreau și eu un McMic” sau “Dati-mi și mie un McMici” ?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

12 comentarii la “McMici și McHrean

 1. Mogdanb

  Ii zici: “Vreau si eu McMici. Aaa pardon, de fapt doar unul ” :))

  Reply
  1. revo Post author

   Haha, da, uitasem de varianta asta ! 😀

  1. revo Post author

   Sunt mic … mic,mic … McMic 😀

 2. Sma

  Sau “vreau si eu o portie de McMici”, ati uitat de varianta asta 😀

  Reply
  1. revo Post author

   Cea mai bună variantă, și mailul a băgat comentariul în spam. Păi e frumos așa ceva ?

 3. 0minime0

  Un meniu McMici fara cartofi si suc ! sau un sandwich McMici.
  Citind un clasic al muzicii romanesti: WOW, … CUM SUNA.

  Reply
  1. revo Post author

   Haha, asta cu “un meniu fără cartofi și suc” este din categoria “I would like a virgin Cuba Libre” 🙂

 4. nicubunu

  sincer, vazind reclamele am si eu o mica curiozitate sa vad cit de aproape sau departe e gustul micilor fata de ce ar trebui, dar nu destul de mare incit sa fi intrat pina acum intr-un mec

  Reply
 5. Laurentiu

  Hai sa fim seriosi, doar nu te asteptai sa aiba acelasi gust ca mititeii originali, made in RO. Nimic nu se compara cu un gratar facut din dragoste, stropit cu putina bere.

  Reply
  1. revo Post author

   Amin !
   P.S: Scuze pentru întârziere, comentariul intrase în spam

Spune-ți și tu părerea: