Medicamentele sunt mult mai ieftine dacă le comandaţi online cu livrare (gratuită) în farmacie

By | March 28, 2022

Trebuia să cumpăr un sirop și dacă tot eram în Sun Plaza, am zis să trec pe la Sensi Blu. Știam că o să fie prețul un pic mai mare, dar hey … cât de mare putea să fie diferența?

Bun, mă înfățișez la tejghea și îi zic doamnei de ce am nevoie. Din fericire aveau siropul. 95 de lei costa. Eu, sesizând pericolul:

  • Ok … am și un card de fidelitate, dar nu-l am la mine de fapt, vă dau numărul de telefon.
  • Ne pare rău, dar nu merge după număr de telefon, decât cu cardul.
  • Ok, ce să facem, dați-mi așa siropul.

L-am cumpărat și abia apoi m-am gândit să intru și pe internet să văd dacă îl găsesc. Am intrat pe site-ul Dr. Max, că știu că Dr. Max a fost cumpărat de Sensi Blu și deci fac parte din același grup acum. Cât costa același sirop online? Iată-l aici. Nici mai mult nici mai puțin decât 65 de lei.

Da, 30 de lei diferență pentru că l-am luat din mall.

Ok, nicio problemă, data viitoare îl iau din farmacie îmi zic. Se termină sticla, ajung într-o farmacie Dr. Max de lângă noi:

  • Bună ziua, vreau o sticluţă de Refalgin.
  • Sigur, 75 lei.
  • Ehm … am văzut că pe site scrie că-i 65 lei…

Moment în care farmacista a devenit un pic iritată. “Păi cumpăraţi-l de pe site atunci, că acolo-s alte stocuri, alte preţuri…”

Şi drept urmare aşa am făcut. Dacă dai comanda cu ridicare din farmacie livrarea este gratis. Deci preţ mai bun şi livrare gratis. Cum să nu-ţi placă aşa ceva?!

Doar că-i o singură problemă. Am dat comandă (de alte produse) pe site-ul Dr. Max. Online scria că livrarea se va face în farmacie se va face în 2-3 zile lucrătoare. După vreo 5 zile lucrătoare m-am dus să întreb totuşi la farmacie. “Nimic, aşteptaţi mailul”.

În cele din urmă a trecut săptămâna, am luat medicamentele din artă parte şi am zis să le scriu frumos un mail să-i rog să nu mai trimită produsele, că nu mai vreau comanda.

Coincidenţă sau nu, în seara zilei în care am trimis mailul că nu mai vreau comanda, am primit un mail care m-a anunţat că produsele au ajuns în farmacie.

Nu ştiu dacă a fost o întâmplare singulară, dacă au avut probleme cu un anumit produs în stoc sau dacă aşa se întâmplă mereu.

Oricum, un lucru e cert. Nu ştiu cum se procedează în cazul reţetelor, dar dacă nu aveţi nevoie urgentă de anumite medicamente sau dacă este vorba despre un medicament pe care-l cumpăraţi periodic şi ştiţi din timp că vă trebuie, comandaţi online. Veţi ieşi muuult mai ieftin.

Şi la helpnet puteţi comanda online. Am verificat şi la ei acel sirop. Practica e oarecum similară. La ei este 76 lei pe site şi 85 parcă în farmacie. Livrarea este gratuită în farmacii, gratuită peste 200 lei sau 12 lei pentru comenzile sub 200 lei.

UPDATE: Am uitat de Farmacia Tei şi Bebe Tei. Au preţuri excelente. Am comandat şi de aici cu livrare gratuită la Pachetomat, că altfel e mega aglomeraţie şi coadă mare în farmacii.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Medicamentele sunt mult mai ieftine dacă le comandaţi online cu livrare (gratuită) în farmacie

  1. Mihai

    Îți recomand farmaciatei pentru chestii care nu sunt urgente. Cred că au cele mai mici preturi și au livrare in niște easybox-uri numite Pachetomat 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Ah, da, şi de la Farmacia Tei! Chiar la Pachetomat am comandat, că altfel e coadă prea mare de fiecare dată când trec pe acolo.

  2. Maria F.

    Bună! Medicamentele nu se dau pe on-line (cele de rețetă). Anumite produse medicamentoase le găsești (eu, spre exemplu, am luat Faringosept și pana l-am pus în cos m-a avertizat intr-un fel sau altul ca este medicamentos și ca fără recomandarea medicului nu e ok).
    În schimb suplimentele (vitamine, minerale, etc) sunt la cel mai bun preț. Eu am renunțat la Bebetei.ro deoarece în Brașov nu este aceasta farmacie și ma costa livrarea.

    Reply
  3. CatalinP

    Corect ! Si noi am cumparat de pe site-ul celor de la DrMax , diferentele fiind foarte mari fata de preturile din farmacie. Dar nu am intampinat probleme vis-a-vis de ridicarea din farmacie( 2-3 zile de la lansarea comenzii on line). Intr-adevar te ajuta si faci economii bune daca nu ai nevoie urgenta. Iar la nivel de zvonistica se aude ca BebeTei va deschide o locatie la noi in Brasov.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: