Microsoft Tech Day 2021 este pe 24-25 noiembrie – participați gratuit

By | November 19, 2021

Microsoft Tech Day 2021 a ajuns la a cincea ediție și va fi online, pe 24-25 noiembrie. Vă puteți înscrie gratuit aici.

Despre ce va fi conferința?

În principiu despre tehnologii și instrumente care stau la baza aplicațiilor și soluțiilor de inteligență artificială, precum și a soluțiilor pentru managementul și analiza de date și machine learning. Uuuh, big data și machine learning! 😀

Cine sunt speakerii?

Evenimentul va fi deschis cu un welcome speech de Bogdan Putinică, GM Microsoft România, apoi va prezenta Daniel Rusen, Director de Marketing și Operațiuni la Microsoft, care va vorbi despre necesitatea valorificării oportunităților digitale pe care le avem la dispoziție, pentru a ne realiza pe deplin potențialul. Build a platform for platform creators se numește keynote-ul său.

Vor mai prezenta Alexandra Ciortea (Principal Program Manager R&D Azure Data); Sorin Pește (Cloud Solution Architect, Data & AI); Ciprian Jichici (General Manager, Genisoft – Microsoft Regional Director) – cât și reprezentanți ai unor companii de renume din domeniul tehnologiei – precum Radu Orghidan, Vice-Președinte, Cognitive Computing în cadrul Endava sau Daniel Bălăceanu și Dănuț Rădoaica, Head of Products respectiv Software Architect & Data Engineer, în cadrul Druid.

Programul complet pentru Day 1 este aici, iar pentru Day 2 aici.

Eu m-am înregistrat la Day 1 pentru că mi se pare interesantă prezentarea lui Daniel Bălăceanu – Conversational AI. Inside look on how to use text and voice analytics inside business application. Mi-am făcut lucrarea de licență despre un ERP în cloud și la momentul respectiv am încercat să integrez și o soluție de la Nuance pentru Text to Speach și Seach to Text. Nuance între timp a fost cumpărat de Microsoft, așa că sunt curios cât de mult a avansat domeniul.

Cui se adresează evenimentul?

În special profesioniștilor și liderilor din domeniul IT – dezvoltatori de software, administratori de baze de date, analiști sau experți în domeniul de data science. Peste 95% dintre cele mai mari companii de la nivel global utilizează tehnologia cloud dezvoltată de Microsoft, așa că dacă ești tech savvy și faci parte dintr-o companie care vrea să accelereze procesul de transformare digitală, uită-te peste programul conferinței.

Așadar, dacă vi se pare interesant, register.

microsoft tech day

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: