Montblanc Meisterstück Automatic

By | June 2, 2013

Luna trecută guvernul a sesizat DNA în legătură cu niște prostii făcute de șefii RATB. Printre altele,  aceștia au cumpărat 6 stilouri Montblanc cu penițe de aur și platină la un preț de aprox 1.300-1.700 lei/bucata. Deci dacă vă sună cunoscut numele, să știți că este posibil să-l fi auzit pe la TV.

Montblanc este o firmă din Germania care inițial producea stilouri și pixuri de lux. Sigur știți cel puțin un model de-al lor pentru că atunci când eram eu prin clasele primare se vindeau tone de pixuri chinezești copiate după original. Eu am găsit pe stradă un ceas de-al lor și m-am decis să-i fac niște poze. Se numește Montblanc Meisterstück 4810 501 și este un cronograph automatic. De mult nu am mai văzut un ceas așa frumos.

Doar 4 poze deoarece m-am hotărât să mai răresc pozele per articol. În ritmul în care merg acum nu o să-mi ajungă spațiul garantat de hosting. Dar nu disperați, restul pozelor le găsiți de acum încolo pe facebook. Pentru articolul de față pozele sunt aici. Așa că dacă încă n-ați făcut-o, da-ți-mi un like 🙂

montblanc_meisterstuck_1 montblanc_meisterstuck_6 montblanc_meisterstuck_11 montblanc_meisterstuck_16

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Montblanc Meisterstück Automatic

    1. revo Post author

      Şi secundar cu snowflake 🙂

Spune-ți și tu părerea: