Moto X, Galaxy Fit și Xperia Z2 în România

By | March 18, 2014

Astăzi am deschis newsletter-ul celor de la ClickShop și am dat peste foarte multe noutăți:

Moto X –  1.749 lei – Este un telefon cu foarte multă personalitate și cu review-uri foarte bune. Inițial nu trebuia să fie lansat în Europa, cred că este adus doar de ClickShop în momentul de față. Deși o idee mai scump, poate fi o alternativă pentru cei care prețuiesc mai mult design-ul și nu vor un Nexus 5.

Galaxy Gear Fit – 1.399 lei – Brățara de la Samsung, lansată acum câteva zile la Mobile World Congress. Este mai interesantă prin prisma faptului că o poți purta pe lângă ceas, nu ca înlocuitor. Totuși, prețul este piperat.

Galaxy Gear 2 – 1.549 lei – Ceasul nu mai folosește Android-ul ca sistem de operare ci Tizen. Te-ai fi așteptat să fie mai ieftin decât prima versiune. Nu e.

Sony Xperia Z2 – 2.999 lei – Anunțat tot la Mobile World Congress, flagship-ul de la Sony, certificat IP58, rezistent la apă și la praf. Un telefon foarte apreciat, cu un design superb, ca orice produs Sony de altfel.

Samsung Galaxy S5 – Este disponibil acum și la ClickShop, iar eu am actualizat lista completă cu magazine de unde puteți face comandă.

[youtube=http://youtu.be/NpNXg8u-WnM]

sursă foto: gsmarena.com

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Moto X, Galaxy Fit și Xperia Z2 în România

  1. razorsbk

    eh, ma tenta un Moto X dar nu am mai avut rabdare si am luat un Nexus 4. Overall cred ca am facut o alegere mai buna.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: