niste filme (8)

By | December 29, 2012

Jack Reacher – Pe locul 2 in topul preferintelor de anul asta. Mi-a placut extraordinar de mult. Un scenariu original, o urmarire ingenioasa cu masini si umor fin. Originalitate scrie pe filmul asta. Si asta in ciuda temei banale pe care o abordeaza. Tom Cruise face un rol de zile mari. De altfel, e al 3-lea film cu el care nu m-a adormit.

The Hobbit – Nu dati banii pe IMAX. Daca chiar vreti sa-l vedeti duceti-va la un digital (sau HFR). Nu e facut ca sa fie 3D. Filmul a fost o dezamagire oricum pentru mine. 3 ore in care se intampla acelasi lucru : intra gnomii in belele -> ii salveaza Gandalf. Dupa o ora jumate de facut asta si juma de ora de ghicitori si scalambaieli in pestera cu Smeagol, m-am plictisit. Cel mai mult m-a enervat sfarsitul in coada de peste. Celelalte parti LOTR au avut un fiecare un final bine definit. Te puteai uita la ele individual. Acum l-au transformat in serial …

PS: Sunt singurul dintr-un grup de 6 oameni caruia nu i-a placut. S-ar putea sa fiu eu de vina.

Total Recall – Cea mai mare frica a mea: sa nu fie o copie proasta a celui cu Arnold. Nu este. Nu stiu de ce dar decorurile din el imi aduc aminte de toate shooterele post apocaliptice pe care le-am jucat (Halo, Unreal Tournament). Femela din rolul negativ (Kate Beckinsale) joaca exceptional. Spre deosebire de Jessica Biel care nu m-a convins. Merita vazut, mai ales daca va plac femeile cu 3 sani.

hobbyte

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: