Ochii pe Daniel Ghita in 2013

By | January 1, 2013

In caz ca nu stiati, Romania are unul dintre cei mai buni kick boxeri din lume. E cotat ca locul 2 mondial iar eu zic ca in 2013 o sa ajunga locul 1. Pe 31 decembrie a fost un turneu piramidal cu cei mai buni luptatori din lume. Ghita a reusit pe locul 2 dupa ce a pierdut cel putin dubios in fata lui Semmy Schilt. Nu sunt un impatimit al Kick Boxing-ului dar ca om care a vazut multe KO la viata lui (in box ma refer), nu inteleg ce l-a facut pe arbitru sa incheie lupta. Ghita a cazut, nu a fost inconstient, s-a odihnit odata ce era la podea, s-a ridicat, a ridicat pumnii dar arbitrul a decis sa inchida meciul. Asa ceva nu se face. Ghita nu avea niciun interes sa se dea lovit, mai ales ca mai erau 7s pana la final.

http://www.youtube.com/watch?v=tL28ATTdRvs

In drumul spre finala, Ghita a reusit sa-i dizloce umarul unui nefericit (Bouzidi) si un KO superb in mai putin de 10s, la prima atingere.

Pe mine comentatorii de la sport.ro ma duc cu gandul la niste tocilari care au capatat experienta despre lupte mancand bataie in curtea scolii. Acum forteaza niste expresii de cartier cand comenteaza un meci ca sa se simta si ei baietei mari.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: