Breaking News! Ofertă bună la Purcari la Mega Image

By | December 18, 2020

Cei care ați trecut mai des pe aici, știți probabil că sunt fan al vinurilor de la Purcari. Cred că am băut atâtea sticle de rose de la ei încât aș fi putut să devin acționar la cramele lor.

Așa că m-am activat instant când am văzut că Mega Image are o ofertă foarte bună la Rose, Chardonnay și Rară Neagră. În mod normal o sticlă din fiecare costă în jurul a 35-37 lei la Mega Image, iar acum costă 20 de lei. Oferta a pornit pe 17 decembrie și va fi disponibilă până pe 27 decembrie sau în limita stocului disponibil. Țin minte că a fost și anul trecut, dar în 2-3 zile s-au epuizat stocurile și eu nu am mai găsit nimic pe rafturi, așa că dacă vreți un vin bun de sărbători, nu stați prea mult pe gânduri. Puteți comanda inclusiv online.

Anul acesta astrele au conspirat împotriva mea și oferta s-a activat fix când aveam mașina în service pentru revizie. Așa că am trecut aseară pe la Mega și n-am luat decât patru sticle. În magazinul în care am fost mai era o singură sticlă de Rară Neagră, că altfel aș fi luat mai multe. Sper să mă revanșez astăzi 🙂

După cum spuneam, preferatul meu este Rose-ul, pe care îl recomand la aperitive, alături de prosciutto, pancetta, parmezan, pecorino, niște bruschete, o grisină șamd. Pe locul doi aș plasa Rara Neagră, care mi se pare cel mai rafinat și catifelat vin din categoria sa de preț. Mi se pare că nu este atât de sec, încât să poți bea un pahar de unul singur, însă combinația ideală pentru mine este alături de o friptură de vită. Sau de ce nu, alături de o friptură de porc mai grasă sau cu sos gravy. Pe locul trei aș plasa la egalitate și Chardonnay-ul și Pinot Grigio (care nu este acum la ofertă). Chardonnay-ul îl pair-uim de obicei cu o porție de bucatini all’amatriciana. Nu că n-ar merge și Rose-ul cu all’amatriciana sau cu niște carbonara.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Breaking News! Ofertă bună la Purcari la Mega Image

  1. Catalin

    Rara Neagra de la Purcari care se vinde in Mega Image este 100% un vin contrafacut! Nu are nici macar acelasi gust cu cel original

    Reply
    1. Revo Post author

      Sunt destul de sigur că cei de la Purcari ar fi știut dacă unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România ar fi vândut vinuri de-ale lor contrafăcute. Poate ai nimerit o sticlă care a prins aer.

Spune-ți și tu părerea: