Alertă interplanetară! Rară Neagră de Purcari la preț bun pe Freshful

By | April 10, 2023

Știți că sunt fan Purcari și că dacă aș fi păstrat dopurile de plută probabil aș fi putut să fac o barcă cu care să particip la Regatte.

Și pentru că țin la cititorii mei, vă anunț că Rara Neagră costă 30.59 de lei pe Freshful acum (link direct), față de 36-37 lei cât costă în mod normal. Oferta începe de astăzi și durează până pe 16 aprilie, în limita stocului disponibil. Având în vedere că vine Paștele, eu n-aș conta că va rămâne în stoc până pe 16 aprilie.

Rara Neagră este printre puținele vinuri roșii pe care le-aș putea bea oricând. Gustul mi se pare perfect echilibrat între “sec”-ul pe care îl simți la început și aroma catifelată pe care o simți în gură după ce vinul s-a dus pe gât. Merge cu o friptură de vită, o friptură de porc mai grasă, vânat sau de ce nu cu o friptură de miel. Sau cu o barbacoa așa cum făcea bunica pe vremuri 🙂

De fapt chiar mărturiseam într-un articol precedent că mi-e greu să mai descopăr vinuri noi pentru că orice este peste 40 de lei și nu este la fel de bun ca Purcari mă dezamăgește profund. Deci dacă aveți sugestii de vinuri bune, să-mi spuneți și mie.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: