Cum arată primul magazin Apple Premium Partner din România și ce oferte va avea la deschidere

By | April 7, 2023

Business-ul a mers bine pentru iStyle în 2022, iar acest lucru le-a permis să acceseze statutul de Apple Premium Partner și să deschidă primul magazin cu acest concept. Așadar, magazinul din AFI Cotroceni a fost reconfigurat, i s-a dublat spațiul, i s-a triplat oferta de produse și este pregătit pentru deschidere pe 8 aprilie la ora 10:00.

Îl găsiți la parter, la intrarea dinspre Bulevardul Timișoara. Am vizitat și eu magazinul înainte de lansare. Iată cum arată:

Cu ce vine nou statutul de Apple Premium Partner?

Pe lângă design-ul nou, care a fost realizat alături de cei din Cuppertino, vor mai fi câteva avantaje pentru clienți. În principiu sunt mai mult consultanți acolo, sunt mai multe produse disponibile pentru testare, însă vor fi și training-uri ad-hoc în cele mai aglomerate momente ale zilelor. De la training-uri pentru cei noi în universul Apple, până la training-uri de fotografie cu telefonul șamd.

Un alt lucru ce merită menționat este prezența tehnicienilor în permanență acolo. Clienții vor putea schimba pe loc display-ul sau bateria unui iPhone. Iar la reparațiile mai complicate se câștigă timp pentru că reparația va începe în aceeași zi în care ați adus produsul în service.

Ce oferte vor fi la deschidere?

Iată și ofertele. Observați că vor oferi o husă bonus pentru primii 1000 de cumpărători de MacBook Air M1, care are un preț bunicel. Also, mi se pare preț bun și la AirPods gen.2. Plus alte cadouri și tombolă. Mai multe detalii aici.

Altfel, iStyle mai are în plan să reconfigureze și magazinul din Băneasa în iunie, căruia îi vor mări și spațiul pentru că pentru a devenit magazin Premium Partner este nevoie de minim 190 mp. Ceea ce mă bucură, pentru că întotdeauna mi s-a părut neîncăpător magazinul din Băneasa. Iar în țară următorul showroom va fi deschis de iStyle în Craiova.

Cu alte cuvinte, dacă aveți în plan să cumpărați ceva de la Apple în curând, n-ar fi rău să dați o fugă până în AFI, să vedeți cum arată noul magazin. Poate vă alegeți și cu o ofertă bună la ce căutați.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: