OnePlus Nord 3 s-a lansat în România. Un mid-range de luat în calcul, cu ofertă bună de lansare

By | July 14, 2023

OnePlus Nord 3 5G s-a lansat oficial în România. Smartphone-ul este un mid-range care preia multe caracteristici de la flagship-uri și cred că ar trebui să îl luați în calcul dacă sunteți în căutarea unui telefon “cinstit” mid-range pe care să-l țineți câțiva ani.

Iată pe scurt cu ce specificații vine OnePlus Nord 3 5G:

  • Display Fluid AMOLED de 6.74 inch, 120 Hz, HDR 10+, 1450 niți;
  • Chipset Dimensity 9000;
  • Stocare de 256GB, 16GB RAM, fără slot de card;
  • Sistem de camere triplu, cu două blitz-uri, camera principală cu senzor Sony IMX890 de 50 MP, ultrawide de 8 MP și un macro de 2 MP;
  • Filmare 4K la 60 fps;
  • Baterie de 5000 mAh, cu încărcare super-rapidă la 80W.

Ca design mi se pare foarte reușit. Camerele nu sunt cu mult ieșite în afară și sunt integrate în două “insule” circulare și … for some reason … două blitz-uri.

Este subțire, stă bine în mână și nu mi s-a părut alunecos. Are și slider fizic pentru a-l trece pe mute. Mi se pare că Android a complicat/stricat modul de a pune un telefon pe vibrație sau mute din butonul de volum, așa că încep să apreciez acest buton fizic.

E disponibil doar în două culori. Acel gri mat de mai sus și acest verde glossy de mai jos:

După cum spuneam, specificațiile oferite de smartphone mi se par bune. Display-ul este ok, cu 120 Hz, chipset-ul este un Dimensity 9000, despre care unii review-eri spun că-i mai bun decât Snapdragon 8 Gen 1 (vârful de lance de anul trecut), senzorul foto principal este cel de la flaship-ul OnePlus 11, are baterie mare și încărcare super-rapidă. Și apropo de asta, vine cu încărcător în cutie. OnePlus garantează că bateria va rezista 4 ani și că telefonul va primi 3 update-uri de Android și 4 ani de update-uri de securitate.

Două lucruri îi lipsesc: wireless charging și protecție IP68. Are doare protecție IP54. Din punctul meu de vedere sunt două compromisuri absolut acceptabile.

Telefonul se pune în vânzare astăzi la prețul de 2.900 lei și cine îl comandă până pe 13 august primește cadou o pereche de căști Nord Buds 2 cu ANC și un voucher cadou de 200 de lei la eMAG.

UPDATE: Am pus link către ofertă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: