Orange Money a lansat carduri de credit cu pachete de beneficii

By | January 29, 2021

Chiar dacă Orange Money nu se adresează încă și clienților non-Orange, serviciul atrage clienți noi și adaugă noi funcționalități. Cel mai recent anunț este posibilitatea de a comanda carduri de credit VISA prin aplicație.

Ce avantaje oferă cardurile de credit Orange Money?

  • În primul rând, 3% cashback la plățile către Orange;
  • 12 Rate fără dobândă pentru plățile la Orange;
  • Puncte Orange Thank You la fiecare tranzacție cu cardul;

Pe lângă asta, mai există și alte pachete de beneficii pe care utilizatorii le pot alege din aplicație și care pot fi activate și dezactivate oricând.

Pachetul Extra Save oferă 7% cashback la plata cumpărăturilor din supermarket-uri, dar în limita a maxim 50 lei pe lună. Administrarea pachetului costă 20 de lei, deci dacă regula de trei simplă nu mă faultează, înseamnă că taxa de administrare se plătește singură la cumpărături lunare de peste 300 de lei. Iar la cumpărături de aprox 715 lei, faci deja 30 de lei profit pe lună.

Pachetul Extra Travel oferă 7% cashback la plata cheltuielilor din timpul călătoriilor, asigurare de călătorie pentru deținătorul cardului și membrii familiei sale și reduceri 50% la comisionul de conversie valutară din aplicație. Costul lunar de administrare al acestui pachet este de 30 de lei.

card orange money

În ceea ce privește condițiile de eligibilitate, din ce am înțeles, cardul poate fi comandat de oricine are un salariu minim de 2500 de lei. Limita de credit este între 1.600 lei și 60.000 lei – în limita a 3 venituri nete lunare. Suma minimă de plată este 3%, cu grație până la 46 de zile.

Altfel, de când am scris în februarie 2020 (printre ultimele conferințe la care am fost pe anul trecut), numărul de clienți Orange Money a crescut de la 179.000 la 250.000 clienți. Pare o soluție bună de plăți, dar principala mea dezamăgire este că încă nu este disponibilă și pentru clienți non-Orange.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: