Samsung S21 este mai ieftin decât S20 la lansare

By | January 28, 2021

După cum bine știți, Samsung S21 nu va avea încărcător în cutie. Și nici căști. În momentul lansării au curs glumițele pe seama Samsung care copiază Apple. Și pe bună dreptate, că și Samsung tocmai ce făcuse mișto de Apple în octombrie, de parcă nu știau că urmează să le scoată și ei din pachet. Câțiva potențiali clienți au fost de-a dreptul indignați. “Cum, să nu avem încărcător în cutie?! Unde ne sunt drepturile?!”.

Ei bine, dacă stăm un pic să analizăm, Galaxy S21 chiar e o afacere cu mult mai avantajoasă în momentul lansării decât Galaxy S20. De ce? Păi să facem un calcul. Galaxy S20 simplu a fost aproximativ 1000 € la momentul lansării. M-am uitat în articolul de acum un an și prețul din România pentru Galaxy S20 5G a fost 4.700 de lei. Cu încărcător și căști în pachet.

Samsung S21 cu 5G este acum 4.100 de lei, fără încărcător și căști, doar cu cablu în pachet. Bun, cât costă un încărcător? Găsim pe eMAG un încărcător de Samsung de 25W ca cel care venea cu S20 (acesta se folosește și la S21) la prețul de 75 lei. Ok, dar mai erau și căștile în cutie. Să zicem că mai costă și ele vreo 75 de lei. Cu indulgență 75 lei, că se găsesc și pe la 50 de lei. Deci marele total cu telefon + încărcător + căști? 4.250 de lei. Cu vreo 450-500 de lei mai ieftin decât modelul precedent de telefon anul trecut pe vremea asta.

samsung s21 cutie

But wait, there’s more! Dacă faci precomandă la Samsung S21 până pe 29 ianuarie, sunt șanse să primești și o pereche de căști Galaxy Buds Live și un Galaxy SmartTag. Deci cu 4.250 lei ai șansa să te alegi și cu telefon, și cu încărcător, și cu căști cu fir, și cu căști wireless cu noise cancelling și cu un SmartTag. Și apropo, SmartTag-ul ăsta este cea mai interesantă jucărie. Am primit și eu unul săptămâna trecută. Pe lângă faptul că l-am agățat la chei și îl pot folosi să găsesc cheile cu telefonul sau telefonul cu cheile, l-am setat să îl pot folosi și ca telecomandă pentru bec. Aplicația SmartThings știe deja că am bec smart în sufragerie, așa că pot aprinde becul din SmartTag. De dinainte să ajung acasă. Ca un chiabur al IoT-ului!

În concluzie, dap, glumițele sunt bune. Dar un telefon mai ieftin este și mai bun! Faceți-vă și voi calculele, și dacă luați un calcul un upgrade de telefon, acum cred că este momentul bun, poate prindeți și oferta de la precomandă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Samsung S21 este mai ieftin decât S20 la lansare

  1. Adi

    Căștile alea cu care venea pana acum inncutoe erau EKG. Niciodată nu sunt 50 de lei. Oricum, calculul arata ca e ceva mai ieftin. Asta la S21 simplu. La celelalte nu cred.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: