Orange are o ofertă la abonamentul Fun 9, care este acum 2 euro

By | September 1, 2023

Iată o promoție foarte bună de la Orange. Abonamentul Fun 9, care costă în mod normal 9€ va fi redus la 2€ cu TVA inclus în această perioadă. Oferta este disponibilă exclusiv online, dar doar până pe data de 4 septembrie 2023, așa că trebuie să vă grăbiți dacă vreți s-o prindeți.

Oferta este valabilă pentru abonamentele prelungite fără telefon, pe o perioadă de 24 de luni. Reducerea de 7 euro va fi însă disponibilă doar în primele 12 de luni ale contractului. Adică în primul an veți plăti 2 euro și în următorul an veți plăti 9 euro. Vedeți aici pagina de oferte și aici toate termenele și condițiile pentru abonamentul respectiv.

Ceea ce înseamnă că în total, în cei doi ani veți plăti 132 de euro pe abonament, adică o medie de 5.5 euro pe lună. Abonamentul oferă 25 GB de internet național la viteză 5G +, încă 25 GB bonus (dar fără date în romaing), minute și SMS-uri naționale nelimitate, 200 de minute internaționale și acces la canale TV.

Dacă nu călătoriți prea des în afara țării sau dacă vă bazați pe wifi-urile de la hoteluri, nu mi se pare un preț deloc rău pentru beneficiile pe care le oferă abonamentul. Și în același timp pare o propunere foarte îndrăzneață de la Orange, care se poziționează drept un operator premium și care în general nu se agită pe segmentul low cost. În momentul de față, în afară de acest abonament, următorul cel mai ieftin este la 8.8 euro, deci la o distanță destul de mare. Este interesant că vor să abordeze și clienții mai “de buget”.

Mi se pare însă și că la acest preț, oferta ajunge să rivalizeze cumva cu YOXO, unde cel mai ieftin abonament este 9 lei. Dar cu siguranță este și o salvă trasă direct către Digi.

Interesant.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Orange are o ofertă la abonamentul Fun 9, care este acum 2 euro

  1. vlad

    Sfatul meu ar fi sa mai asteptati 2 luni pana la black friday.
    Anul trecut am luat abonamentul Fun 10 cu 50% reducere pe toti cei 2 ani contractuali.

    Reply
  2. SIMION NICOLAE

    M-am lămurit și cu Orange, doar promoții pentru a atrage clienți noi, nimic pentru cei vechi, de parcă ar vrea să scape de ei, să-i determine să se porteze la alții. Am numărul “de Orange” din iunie 1997, de pe vremea pachetului “Alo Dialog”, cu telefonul Alcatel One Touch Ease inclus și acum, după peste 26 de ani, mă gândesc serios la o portare la Digi, unde aș plăti doar 2,5€ pe lună timp de 24 de luni, pentru un abonament… nelimitat. Ca să nu mai vorbesc de tarifele de roaming, acolo unde am eu nevoie, care sunt de 800 (opt sute!) de ori mai mici la Digi decât la Orange. La Orange aveam inițial abonamentul de vreo 3€, pe urmă au spus că nu-i cu TVA și l-au făcut 4€ și din € în € am ajuns la… 9€, luând și multe țepe, din neatenție. Vrând să scape de abonamentele vechi, mai ieftine, te păcălesc cu așa-zise “oferte” noi, fără să-ți spună toate condițiile. Consider această metodă o înșelătorie, pentru că Orange nu interacționează cinstit cu clienții vechi, care merg pe încredere și… nu verifică! Eu aveam un abonament foarte bun, de 7€, cu roaming, și… la un moment dat mi-au propus abonamentul Fun 9 pentru nu știu ce beneficii, care oricum nu mă interesau, dar am zis… OK, ce mai contează 2€ în plus? Și… m-am trezit într-o deplasare fără roaming, de care aveam neapărată nevoie. I-am sunat la întoarcere și mi-au spus că acum primul abonament cu roaming este Fun 11 și că nu pot reveni la Fun 7 sau ce era ăla de 7€, că au trecut mai mult de 14 zile. Iar am zis OK, ce mai contează încă 2€ și am rugat chiar să-mi valideze roamingul, că plec iar afară și am nevoie. Și iar am luat țeapă, că nu m-a informat că la Fun 11 nu pot avea roaming decât în UE și țările SEE. N-am mai așteptat să treacă 14 zile și am sunat la ei și ce aflu, ca să am roaming trebuie să mai dau încă alți 2€, pentru Fun 13, primul abonament care… bla, bla, bla! Adică de la 7€ la 13€, abonament aproape dublu, pentru ceva ce aveam deja, roaming, și pe care oricum îl plătesc separat! Așa că am zis pentru prima dată NU și am revenit la FUN 9, abonament care… nu mi-e de folos! Voi ce ați face, ați trece la Fun 13 sau v-ați porta la Digi, unde așa cum am zis deja, m-ar costa abonamentul doar 2,5€ pe lună timp de 24 de luni și roamingul (de date) de 800 de ori mai puțin?
    PS: La Vodafone e și mai rău…

    Reply
    1. GuestStar

      Ia sună tu și spune-le că vrei să renunți la abonament. Atât de simplu e. Fă o cerere de portare la oricare altă companie și te sună ei. E surprinzător că le-a ieșit de atâtea ori, dar ești doar o mică parte din întreg, indiferent câți ani ai în rețea. Eu am 17 în rețea și abonament de 8 cu mai mult roaming decât cel de 15 sau cât mai e acum. Da, nu am net nelimitat, dar nici nu-mi trebuie pentru că nu stau săptămâni întregi fără vreun Wi-Fi.

      Deocamdată ei sunt pe poziția de forță, dar dacă aplici ce-am scris mai sus și tot ieși prost, atunci mai bine treci la Digi pentru că din păcate pentru tine nu ai suficientă putere de negociere încât să stai ferm în fața lor.

      Și nu uita, orice ofertă se trimite prin mail pentru a o putea analiza. Nu vor? Știi ce ai de făcut.

Spune-ți și tu părerea: