Păreri despre eMAG Genius la două luni de la activare

By | octombrie 30, 2020

Ne-am făcut abonament la eMAG Genius pe 2 august 2020, la aproximativ o lună de când a apărut. La momentul respectiv am făcut un calcul simplu: dacă am avea cel puțin o comandă pe lună de la eMAG, ar fi mai avantajos să plătim Genius decât să plătim livrarea pentru fiecare produs în parte.

Ne-am uitat în istoricul comenzilor și anul trecut cred că aveam vreo 30 de comenzi în total. Ne-am gândit că în perioada următoare oricum vom comanda mai mult online, așa că acest număr va crește cu siguranță. Pe lângă asta, noi mai comandăm diverse chestii și pentru părinți și bunici, deci ar fi fost imposibil să nu depășim o livrare pe lună. Am făcut abonamentul pe contul lui Alice, că ea avea mai multe comenzi decât mine, iar în perioada următoare ea stătea mai mult decât mine acasă (WFH), deci așa era mai logic.

Ne-am uitat acum în cont și din septembrie până acum avem 12 comenzi, dintre care 4 sunt în august, 6 în septembrie și 2 în octombrie. Din aceste comenzi 9 au fost cu livrare la easybox și 3 prin curier. Am plătit 99 lei pe eMAG Genius și dacă ar fi trebuit să plătesc toate aceste livrări m-ar fi costat 93.5 lei (9 livrări de 7.5 lei la easybox și 3 de 13 lei prin curier). La un moment dat am mai profitat de o ofertă de la Genius Deals, deci cu alte cuvinte abonamentul și-a scos deja banii. Mai rămân 9 luni în care vom fi pe profit. Ba chiar 10, pentru că eMAG a decis să ne mai extindă gratuit cu o lună perioada de valabilitate pentru Genius, că au făcut acea ofertă cu o lună gratuită după ce noi deja făcusem contul. Good guy eMAG!

pareri emag genius

Apropo, 11 din cele 12 comenzi au fost livrate cu precizie exact când era estimarea de livrare. Doar una a întârziat, iar unele dintre ele au venit înainte de termen. Într-o sâmbătă am comandat un grătar Tefal OptiGrill la easybox iar duminică am făcut frigărui de la Arrosticini pe el.

Ce altceva am mai comandat? Tot felul de chestii. Într-o zi am comandat un bec H7 pentru că se arsese unul pe fază scurtă la Duster. Inițial am vrut să-l iau dintr-o benzinărie, dar aceasta era în inventar în mijlocul zilei (true story!). Am mers la alta care avea becuri no-name. Am decis să iau totuși un Philips de la eMAG. Culmea este că l-am comandat cu livrare chiar în easybox-ul din benzinărie. Apoi am mai comandat niște tablete pentru mașina de spălat vase, filtre pentru cana Brita, măști, un convector, o plafonieră cu LED pentru baie șamd. Am început să comandăm mai multe lucruri pentru casă. Acesta este de fapt motivul pentru care am făcut abonament la Genius. Peace of mind. Nu mai stau să fac calcule cu transport șamd. Dacă vreau ceva îl cumpăr și atât.

Așa că da, eu cred că am făcut o alegere bună cu abonamentul la Genius. Dacă aveți mai mult de o comandă pe lună, verificați dacă nu cumva ar fi avantajos și pentru voi.

Share pe Facebook

4 comentarii la “Păreri despre eMAG Genius la două luni de la activare

 1. Mario

  Activ din iunie. 11 comenzi, la 3 din ele profitat de preturile reduse (in principiu sticle de vin cu pret chiar mai bun decat finestore), la restul profitat doar de transportul gratuit.
  La mine s-a amortizat din a doua zi pentru ca am castigat un voucher de 100 de lei 😀

  Reply
 2. Adi

  Eu mi-am scos banii la prima comanda! Tableta Samsung s6 lite. 10% reducerea, inclusiv la husa, cu genius a acoperit abonamentul pe mai bine de 2 ani!

  Reply
 3. Andra

  Se merita optiunea asta mai ales pt livrare. Acum intrebarea este oare si de black friday pastreaza livrarea pentru a doua zi? 🤔

  Reply
  1. Revo Post author

   Eu estimez că primele comenzi date de dimineață vor veni în aceeași zi, cele date pe la prânz vor ajunge a doua zi și cele date după prânz voi ajunge peste două zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *