Păreri despre eMAG Genius la două luni de la activare

By | October 30, 2020

Ne-am făcut abonament la eMAG Genius pe 2 august 2020, la aproximativ o lună de când a apărut. La momentul respectiv am făcut un calcul simplu: dacă am avea cel puțin o comandă pe lună de la eMAG, ar fi mai avantajos să plătim Genius decât să plătim livrarea pentru fiecare produs în parte.

Ne-am uitat în istoricul comenzilor și anul trecut cred că aveam vreo 30 de comenzi în total. Ne-am gândit că în perioada următoare oricum vom comanda mai mult online, așa că acest număr va crește cu siguranță. Pe lângă asta, noi mai comandăm diverse chestii și pentru părinți și bunici, deci ar fi fost imposibil să nu depășim o livrare pe lună. Am făcut abonamentul pe contul lui Alice, că ea avea mai multe comenzi decât mine, iar în perioada următoare ea stătea mai mult decât mine acasă (WFH), deci așa era mai logic.

Ne-am uitat acum în cont și din septembrie până acum avem 12 comenzi, dintre care 4 sunt în august, 6 în septembrie și 2 în octombrie. Din aceste comenzi 9 au fost cu livrare la easybox și 3 prin curier. Am plătit 99 lei pe eMAG Genius și dacă ar fi trebuit să plătesc toate aceste livrări m-ar fi costat 93.5 lei (9 livrări de 7.5 lei la easybox și 3 de 13 lei prin curier). La un moment dat am mai profitat de o ofertă de la Genius Deals, deci cu alte cuvinte abonamentul și-a scos deja banii. Mai rămân 9 luni în care vom fi pe profit. Ba chiar 10, pentru că eMAG a decis să ne mai extindă gratuit cu o lună perioada de valabilitate pentru Genius, că au făcut acea ofertă cu o lună gratuită după ce noi deja făcusem contul. Good guy eMAG!

pareri emag genius

Apropo, 11 din cele 12 comenzi au fost livrate cu precizie exact când era estimarea de livrare. Doar una a întârziat, iar unele dintre ele au venit înainte de termen. Într-o sâmbătă am comandat un grătar Tefal OptiGrill la easybox iar duminică am făcut frigărui de la Arrosticini pe el.

Ce altceva am mai comandat? Tot felul de chestii. Într-o zi am comandat un bec H7 pentru că se arsese unul pe fază scurtă la Duster. Inițial am vrut să-l iau dintr-o benzinărie, dar aceasta era în inventar în mijlocul zilei (true story!). Am mers la alta care avea becuri no-name. Am decis să iau totuși un Philips de la eMAG. Culmea este că l-am comandat cu livrare chiar în easybox-ul din benzinărie. Apoi am mai comandat niște tablete pentru mașina de spălat vase, filtre pentru cana Brita, măști, un convector, o plafonieră cu LED pentru baie șamd. Am început să comandăm mai multe lucruri pentru casă. Acesta este de fapt motivul pentru care am făcut abonament la Genius. Peace of mind. Nu mai stau să fac calcule cu transport șamd. Dacă vreau ceva îl cumpăr și atât.

Așa că da, eu cred că am făcut o alegere bună cu abonamentul la Genius. Dacă aveți mai mult de o comandă pe lună, verificați dacă nu cumva ar fi avantajos și pentru voi.

UPDATE: eMAG are o promoție mișto. Dacă dați click pe acest link și vă faceți cont, primiți trei luni de Genius gratuite și primim amândoi un voucher de 20 de lei. Deci nu vă costă nimic, dacă nu vă convine, puteți anula gratuit abonamentul peste 3 luni.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

18 comentarii la “Păreri despre eMAG Genius la două luni de la activare

  1. Mario

    Activ din iunie. 11 comenzi, la 3 din ele profitat de preturile reduse (in principiu sticle de vin cu pret chiar mai bun decat finestore), la restul profitat doar de transportul gratuit.
    La mine s-a amortizat din a doua zi pentru ca am castigat un voucher de 100 de lei 😀

    Reply
  2. Adi

    Eu mi-am scos banii la prima comanda! Tableta Samsung s6 lite. 10% reducerea, inclusiv la husa, cu genius a acoperit abonamentul pe mai bine de 2 ani!

    Reply
  3. Andra

    Se merita optiunea asta mai ales pt livrare. Acum intrebarea este oare si de black friday pastreaza livrarea pentru a doua zi? ?

    Reply
    1. Revo Post author

      Eu estimez că primele comenzi date de dimineață vor veni în aceeași zi, cele date pe la prânz vor ajunge a doua zi și cele date după prânz voi ajunge peste două zile.

  4. George

    Nu îmi place emag genius.. Acum dacă vrei sa îți livreze la easy box este doar prin emag genius.. Dacă vrei sa faci o comanda normala pe site la emag nu mai au opțiunea easy box.. Plus ca nu toate produsele au afișat Genius.. Eu cum lucrez zilnic pana seara târziu îmi era avantajos easy box, asa curierul nu ma găsește niciodată acasă.. O sa ma îndrept către alte site-uri, renunț la emag.. Plus ca pt fiecare produs îți baga cost de livrare… Prin easy box era gratuit, dar ce sa faci cu genius dacă nu sunt toate produsele prin genius..

    Reply
  5. Andrei

    Nu prea pare afacere. Il am activat de vreo 2 saptamani. De exemplu am vrut sa iau cafea lavazza, la e-mag e 59,99 ron/kg, am pus in cos 2 pungi, 120 de lei total.
    Am cautat pe alte site-uri, 47,99 lei/kg. Transportul e acoperit din diferenta de pret.

    Reply
  6. Anca

    De ce plătești abonamentul genius dacă nu sunt în stare să livreze a doua zi, asa cum se lauda?? Fact: am plasat comanda pe 5 martie, cu livrare pe 6. Suntem în 8 și comanda încă nu a fost predata în întregime curierului! Am primit un sms prin care ma anunta ca “incearca” sa livreze pe 8. Serios???
    Si nu e prima dată! Am plătit de mai multe ori pentru livrare în aceeași zi și nu au fost în stare să livreze în termen.
    Eu am făcut reclamație, am cerut înapoi banii plătiți pe abonamentul genius. Vad ca opțiunea au dezactivat-o, aștept sa vad și banii în cont.

    Reply
    1. Revo Post author

      Pentru mine nu este așa de importantă livrarea rapidă și din această cauză Genius este super convenabil pentru mine. Recent am avut o reducere de vreo 260 de lei la un purificator printr-un voucher de Genius: https://www.revoblog.ro/o-oferta-foarte-buna-la-un-purificator-philips-la-emag/.
      De când am scris articolul și până acum cred că am ajuns la 30 de comenzi, din care probabil că 27 sau 28 au fost livrate la timp. Nu știu cum precizie, chiar nu mai țin cont de când se livrează. O singură întârziere super mare am avut-o (de 1-2 săptămâni), dar m-au anunțat de a doua zi că va dura mai mult livrarea. Din fericire nu era ceva vital, doar o jucărie pentru pisică 🙂 Cred că stau și într-o zonă super bine acoperită de toți curierii.

  7. Adriana

    Nu sunt mulțumită. Am făcut abonament dar emag genius nu livrează în localitatea în care domiciliez. Dacă nu livrează în toate localitățile de ce se acceptă activarea contului și acceptarea plății abonamentului .
    Sper să primesc banii pe abonament .
    În consecință sunt total nemulțumită .

    Reply
  8. Ciprian Orban

    Haideți să vă spun eu ce pățesc eu cu acest eMAG,, genius,, în perioada 6-9 aprilie 2021 cu reclame maxim la TV., întru pe, pagina lor, îmi aleg produse, le pun în cos și când sa fac următorul pas spre finalizarea comenzii SURPRIZA îmi apare,, lipsa internet,, fac o sesizare, și îmi spun că vor rezolva problema…. au rezolvat problema pe data de 10 ? AVEȚI GRIJA SUNT PLINI DE RECLAME MINCINOASE….

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, au avut multe erori la site în prima zi de Genius Days.

  9. Adrian

    Mincinosi ! Produsele au ajuns dupa 3 zile, nu a doua zi cum se zice…. La unu din ele am dat retur ( RETUR MAGIC) in care zice ca primesti bani inapoi in maxim 30 de minute… Indplineam toate conditiile pentru RETURUL MAGIC, dar pe e-mail mi-a venit urmatorul mesaj:Suma de XXXXX lei a pornit spre contul tău.
    27 mai 08:36
    Finalizarea transferului bancar poate dura până la câteva zile lucrătoare.
    Îți mulțumim pentru răbdare. 🙂
    Deci ce sa mai cred? Vrajeala maxima cu Geniusul lor.

    Reply
    1. Revo Post author

      Păi da, ei îți trimit banii înapoi instant. Nu e vina lor că banca ta nu lucrează în intervalul ăla. Banii ar trebui să ajungă instant în intervalul 9:00 – 17:00. Nimeni nu îți poate trimite banii instant după orele alea, decât la tranzacții între același bănci (și aici nu la toate băncile) sau prin achitarea unei taxe de urgență.

  10. George

    Și eu am activat eMag genius..Sunt foarte mulțumit de livrările rapide..Că părere contra este că nu toate livrările sunt cu transport gratuit..Bine nu mai dai 30 de lei, dai 13 lei..Dar tot e ok..

    Reply
  11. Diana

    Nice, nice, dar de ce sa platesc 2.5 lei pentru ca aleg sa “dau cu cardul” la easybox si nu pe site-ul lor?
    E la fel de stupida taxa, precum 5 lei adaugati facturii, atunci cand vrei sa platesti cash. Come on…

    Reply
  12. puiu

    Este foarte bun serviciu..Dar nu înțeleg ceva. Am văzut că dacă fac o comanda la 2 produse în același timp și pe ambele le bag în același coș de cumpărături, un produs ajunge la easybox a doua zi la 7 dimineața și al doilea produs ajunge peste 3 zile..In mare sunt mulțumit de genius..Doar că nu toate produsele au genius, și te costa transportul la unele..

    Reply
  13. Erika

    Sunt dezamăgita de genius! In primul rand e a treia zi in care comanda nu a ajuns. In al doilea rand am primit mesaj cum ca nu am fost gasita de curier cand eu am fost doar la adresa domiciliului.
    Daca stiam ca asa funcționează nu mai faceam cont si comandam clasic cu siguranta ca ar fi ajuns comanda in 2-3 zile lucrătoare

    Reply
    1. Revo Post author

      Asta cu “clientul nu a fost găsit la adresă” e vina exclusivă a curierului. N-are nicio legătură cu Genius. Cargus face de cele mai multe ori prostii d-astea.

Spune-ți și tu părerea: