Păreri după ce am văzut TV-urile Samsung din gama Neo QLED 2021

By | June 9, 2021

Problema cu TV-urile flagship este că nu prea ai pe unde să le studiezi, mai ales în contextul actual. Eu am găsit ușa deschisă la o sufragerie prin centrul orașului și dacă tot eram în zonă, am intrat. Am găsit acolo expuse trei TV-uri din gama Neo QLED 2021. Două 4K-uri și un 8K, cel din dreapta.

M-am uitat la aspectele mai puțin evidente din prezentări. Primul lucru către care m-am dus a fost noua telecomandă fără baterii. Iat-o:

Are celule pentru încărcare solară pe spate și în caz că uiți să o întorci, are și port USB Type C pentru încărcare rapidă. M-am jucat timp de o oră cu TV-ul și la plecare nivelul bateriei telecomenzii era același ca atunci când am venit. Din acest punct de vedere m-am mai liniștit, nu cred că va fi vreodată problemă cu autonomia telecomenzilor.

Moving on, m-am apucat să inspectez One Connect, cutia cu toate porturile USB, HDMI șamd. La noua gamă Neo QLED aceasta se poate monta fie pe masă, ca în poza de mai sus, fie pe spatele TV-ului, ca în poza de mai jos:

Ceea ce vedeți în pozele de mai sus, în dreapta cutiei, sunt difuzoarele. TV-ul din imagine are sistem audio 4.2. Adică cu patru difuzoare și două subwoofere. Se aud bine și ajută și la Object Tracking Sound.

Ca design, mie îmi place ideea de a muta toată conectica într-o singură cutie pentru a face rama TV-ului cât mai subțire. Cam atât de subțire:

În fine, iată pe video modelul 55QN95A. Am ales să-l filmez pe acesta pentru că fiind 4K, probabil că va fi cel mai popular. Am filmat One Connect-ul și din față și din spate, să se vadă porturile. M-am jucat un pic cu telecomanda și apoi am filmat prin meniu. Era în plan și un voiceover, dar dacă mai așteptam un pic să-l fac venea toamna. Lui 2022.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: