Pe 30 – 2 iulie este Bucharest Food Festival – Gourmet Edition

By | June 21, 2017

Dacă mai țineți minte, “Săptămâna Restaurantelor” a fost primul festival pentru gurmanzi, înainte să apară BurgerFest, Food Truck Festival sau Craft Beer Festival. Ideea inițială era că în cadrul săptămânii restaurantelor te puteai duce într-un restaurant mai select pentru a încerca un preparat rafinat la un preț mai bun.

Cred că evenimentul cu Săptămâna Restaurantelor s-a transformat în acest Bucharest Food Festival, în care mai multe restaurante se adună într-un loc și pun preparate interesante pe masă. Mie îmi plăcea mai mult primul concept, pentru că altfel mai testam restaurante și preparate noi.

Totuși, am fost la ediția de anul trecut din Băneasa Shopping City a Bucharest Food Festival și mi-a plăcut. Am încercat atunci, printre altele, niște scoici în sos picant cu vin și niște carne la garniță de la “Cocoșu Roșu”, ambele excelente. Se pare că anul acesta festivalul tide mai mult spre fast food.

Așa că dacă sunteți în București în week-end-ul 30-2 iulie, vă recomand să treceți pe acolo. Îi veți găsi acolo pe cei de la Meat Busters, Nori Yakitori, Tuk Tuk Thai Food, Japanos, Circus Pub, La Finca by Alioli, Fratellini, MEATic și probabil mulți alții. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina evenimentului.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: