Poze și filmări cu Note 3 și Galaxy Gear

By | October 12, 2013

La Imworld am dat peste standul Samsung chiar lângă puzderia de oameni care așteptau să testeze Google Glass. Aveau un Note 3 roz și noul ceas Galaxy Gear. Cred că am petrecut o oră la stand și am întors telefonul și ceasul pe toate părțile. Am reușit chiar să filmez ceva 4K, doar așa, de dragul de a vedea ce opțiune îmi afișează Youtube la calitatea filmului. Early adopter, nene!

Mai întâi despre telefon.

Ca să eliminăm din start elefantul din cameră, trebuie să spun că este mai mic decât al meu. Este mai normal, nu incomodează așa mult și parcă nu atragi atât de mult atenția cu el în mână. Doar să nu fie roz.

note3_gear_9 note3_gear_10 note3_gear_3 note3_gear_5

Nu m-am uitat prea mult la specificații, meniuri și funcții. Brandul Note este deja o garanție a faptului că telefonul se mișcă bine. M-am concentrat în schimb pe construcție. De exemplu nu știam că spatele nou din piele nu este chiar din piele. Este tot un policarbonat, care speră ei să nu mai dea impresia de ieftin. Şi cusăturile sunt tot false. Mie lucrul ăsta nu-mi convine și mi se pare că așa dă mai mult impresia de ieftin. Am ceva împotriva imitațiilor în general. Dar paradoxal, policarbonatul îmi dă mai multă încredere în fiabilitatea telefonului.

Filmulețele sunt foarte scurte pentru că dacă le făceam mai mari stăteam o zi să le trimit prin Bluetooth de pe Note 3 pe telefonul meu.

Filmarea  HD:

[youtube=http://youtu.be/MO0jJ0p_5jE]

Şi un film la 4K. Are 12 secunde și 60 de MB:

[youtube=http://youtu.be/39_k_0H1NFY]

Dacă aveți curiozitatea și vreți filmarea brută, fără să fie trecută prin Youtube, lăsați un comentariu.

Două poze:

20131010_150322

20131010_150315

Despre Galaxy Gear

Nu mi se pare că arată așa de urât pe cât i-au făcut alții reclamă. Pentru un puștan care vrea neapărat să-l aibă la mână, este suficient. Pentru un om cu bani care se ia în serios, oricum nu contează. Brățara este din cauciuc. Pe interior e ok, însă pe afară imită brățările de fier tip mesh. Meh.

Se mișcă mai bine decât mă așteptam. Displayul AMOLED de 1.63″ mi se pare cel mai frumos lucru la el. Se încarcă prin docking station, nu are intrare microUSB. Mai jos aveți o filmare foarte scurtă cu camera de 1.9 MP. Filmasem ceva mai lung dar l-am trimis pe acesta din greșeală. Oricum, ceasul nu poate filma decât 15 secunde.

[youtube=http://youtu.be/OaB-o9dFkAM]

Mai jos aveți 3 poze făcute ceasului și o poză făcută cu ceasul. Acum voi decideți dacă este potrivit sau nu pentru spionaj 🙂

note3_gear_4 note3_gear_2 note3_gear_1 20131010_112657

Prețuri:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: