Precomanda pentru iPhone 15 a început în România. Telefoanele sunt mai ieftine decât anul trecut

By | September 15, 2023

Ce ziceam în articolul din momentul lansării se adeverește. iStyle și eMAG au afișat pagina de precomandă iPhone 15 pentru România și se pare că modelele pornesc acum la un preț mai mic decât cele de la care a pornit iPhone 14 în septembrie anul trecut. Cred că este o premieră în istoria Apple, să listeze modelul nou de telefon la un preț un pic mai mic decât cel de anul trecut.

Aici găsiți pagina cu prețul pentru modelele 15 și 15 Plus cu fiecare culoare și variantă de stocare. Concret:

Versiunile de 512 GB nu le-am mai scris în lista de mai sus.

Aici găsiți pagina cu prețul pentru modelele 15 Pro și 15  Pro Max cu fiecare culoare și variantă de stocare.

La fel și aici, nu le-am mai listat pe cele de 1 TB.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre îmbunătățiri, citiți articolul meu de la lansare. Pe scurt, toate primesc USB Type-C, modelele 15 și 15 Plus primesc chip-ul A16 Bionic, cu USB-ul limitat la Standardul USB 2. Marele plus este noua cameră de 48 Mp montată pe modelele simple, plus display-ul cu luminozitate îmbunătățită, care integrează și Dynamic Island.

iPhone 15 Pro și Pro Max au carcasă de titan, chipset A17 Bionic pe 3 nm (în premieră), USB 3 cu viteză de 1 Gbps (poate filma direct pe un hard extern), iar camerele au tot senzorul de 48 MP, dar îmbunătățit suplimentar față de cel de la modelele iPhone 15 și 15 Plus. Ah, și noul Action Button și o cameră 5x pe Pro Max. Am uitat ceva?

Ca sfat, dacă le vreți musai, comandați-le acum. Anul trecut a fost o pauză mare între livrările de la precomandă și livrările care au venit ulterior, mai ales la Pro Max.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: