Primark deschide primul lor magazin din România în decembrie

By | November 17, 2022

Poate v-am mai spus că-mi place Primark. Au haine decente și tot felul de nimicuri la prețuri mici și în străinătate mereu este aglomerație în magazinele lor. Un fel de Pepco dar parcă poziționat un picuț de tot mai sus și cu mai mult accent pe haine decât pe altceva. România va fi a 15-a țară în care vor intra.

Noi ne făcusem un obicei din a vizita magazinul în ultima zi înainte de a pleca dintr-un city break, dacă mai aveam timp de pierdut până să mergem spre aeroport. Am luat câteva tricouri și un hanorac la modul “la cât costă, și dacă le port o dată și apoi se dezintegrează e de ajuns”. Țin minte că am găsit în Berlin niște tricouri cu ceva licență DC Comics care erau mai ieftine decât tricourile simple, neimprimate, de la H&M din România. Surpriza a fost că pe majoritatea le am și acum.

Nu era un secret că intră la noi pe piață, am scris și eu de când era zvon. Nu e secret nici că primul magazin deschis va fi în ParkLake și al doilea în AFI. Acum avem și o dată de deschidere: 15 decembrie.

Mi se pare că lansarea lor se potrivește perfect cu contextul. Inflație, prețuri mari la energie, poate o ușoară scădere a puterii de cumpărare. Oamenii vor căuta produse mai ieftine. Cred că va fi buluceală și în magazinele din România.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Primark deschide primul lor magazin din România în decembrie

  1. Dragos

    Bun! Și eu de pe la ei câte ceva și fix cum ai spus, la cât plătești pe ele nu te aștepți ca după 5-7 ani încă să poți să le scoți pentru purtat acele haine. Să sperăm că totuși colecțiile 2022+ sunt la același nivel de rezistență

    Reply
  2. Claudiu

    M-am rugat de ei de vreo 2 ani sa vina si la noi si imi vorbeau de sus, ca nu-i intereseaza Romania..Au revenit se pare la ideea mea. Si-or fi dat seama ca e totusi o piata buna de desfacere si Romania. Mai bine mai tarziu decat niciodata.
    Buna dimineata, Primark 😀

    Reply

Spune-ți și tu părerea: