Primark vine în România ?

By | July 15, 2021

Primark este un lanț cu multe magazine prin diverse țări europene. Se specializează în principiu pe haine și accesorii de săraki buget. Un fel de Pepco dar parcă un pic mai elevat și cu mai mult accent pe haine decât pe orice altceva.

Bine, conform ZF este doar o speculație. Managerul de comunicare de la Primark nu a confirmat știrea, însă ZF dă apoi chiar și anul 2022 drept anul de intrare pe piață. Pare că Primark produce deja haine la noi în țară, deci probabil că le-ar fi ușor să le și vândă.

Eu recunosc că mă bucur să aud această veste. Am intrat prima dată într-un Primark din Eindhoven în 2014, ca să cumpăr ceva de urgență. Parcă venisem îmbrăcat prea subțire pentru Olanda în septembrie și îmi trebuia un hanorak, sau nu mai știu de ce. Cert este că am cumpărat atunci și câteva tricouri cu 5-10€ pe care le mai am și acum.

De acolo mi-am cumpărat un tricou cu NASA “before it was cool” și am mai cumpărat și diverse tricouri sub licență DC Comics. Am văzut că au periodic astfel de colaborări, inclusiv cu Harry Potter și alte francize. În general, în city break-uri dacă se întâmplă să ne apară un Primark în drum, intrăm în el. Și dacă nu este coadă mare la case, poate și cumpărăm 1-2 tricouri. Am găsit inclusiv tricouri tematice cu orașul în care este magazinul deschis. Cred că și-a luat Alice unul cu Berlin care a fost mai ok decât cele generice de la tarabele de suveniruri.

În fine, vedem dacă se confirmă vestea. N-ar fi rău. Aș intra în magazin măcar din nostalgie.

UPDATE 2022: Primark confirmă intrarea în România și anunță când va deschide primul magazin

Iată că vestea s-a dovedit adevărată, așa cum am pariat și eu. Primark a confirmat extinderea pe piețele din Statele Unite și Europa. Printre piețele din Europa se numără și România, unde Primark a confirmat că va deschide până la finalul anului un magazin în ParkLake.

primark românia 2022

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Primark vine în România ?

  1. Louis

    Da, Primark e mama lor, calitate de top. :)))))) Nici nu avem suficiente magazine de haine, abia astept Primark.

    Reply
    1. Revo Post author

      Ai cumpărat ceva de la ei? Nu știu de celelalte chestii, dar tricourile și-au scos de vreo 20 de ori banii. De fapt la banii ăia și dacă făceam o poză cu ele era de ajuns.

  2. SirNeo

    Am cumparar haine din Primark cu gandul ca ma tin doar pt 1-2 spalari si am fost placut surpins ca am putut sa le port 1-2 ani fara nici o problema

    Reply
  3. Claudiu

    Eu le-am propus sa deschida in Romania magazine si mi-au spus ca nu sunt interesati..

    Reply
  4. mister papeon

    e ceva magazin decent nou in tara, numero uno, au mai multe locatii deschise, unul e in cernica/pallady fashion house, astia sunt din spania, se pare ca vand haine la pret super redus, rebuturi si returnari, etc cam cum era miniprix odata si mercari mai nou, care au dat cu mucii in fasole,

    Reply

Spune-ți și tu părerea: