Rammstein din nou in Romania

By | September 21, 2012

Rammstein tocmai a confirmat prezenta la festivaluri pentru anul 2013 pe site-ul lor oficial. Se pare ca pentru anul viitor au planuita si o vizita pe la noi la “Rock over Bucharest”, festival ce va avea loc la Romexpo. Stirea este cum nu se poate mai buna. In primul rand ca vor concerta la Bucuresti, nu la Cluj. Deci scade pretul biletului pentru mine. In al doilea rand, concertul este pe 28 Iulie. Asa ca pot sa fiu sigur de acum ca pot cumpara bilete. Ar fi fost mare tragedie daca il programau prin sesiune cum s-a mai intamplat cu cateva concerte anul asta.

Eu am fost la Rammstein in 2010 la Sonisphere si a fost unul dintre cele mai bune concerte la care am fost vreodata. Fara subiectivism. Gasiti aici un post prea lung despre experienta mea. Cine n-a fost la primul concert, trebuie neaparat sa vina la asta. Cine a fost la primul, sunt sigur ca nu s-a saturat si mai vrea.

Bucuresti a inceput sa devina irezistibil pentru formatiile de metale de afara. Macar de asta sa ma simt si eu mandru. Ne vedem acolo !

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=g0FA1Z8plyk]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: