RAMS Fun Ride: Un eveniment mișto în week-end

By | April 7, 2016

Dacă sunteți din București … sau de lângă București, faceți-vă timp și treceți sâmbătă pe la circuitul de motocross de la Ciolpani pentru RAMS Fun Ride, întâlnirea anuală a pasionaților de moto off-road. Chiar dacă nu știți nimic despre motocross sau enduro, aveți ce vedea. Sunt zeci de motocicliști care sar peste hârtoape și veți face niște poze epice. Ca aceasta:

rams_motocross-4

Eu am fost și anul trecut (vedeți aici cum a fost) și vreau să mă duc și anul acesta. Pentru cei care vor să vină, vă sfătuiesc să nu spălați mașina înainte să ajungeți acolo și să purtați niște adidași mai de sacrificiu și o haină cu glugă, va fi mult praf. La fel, dacă veniți cu camera, să-i puneți o protecție dacă aveți. Eu mai am să mă gândesc cu ce s-o învelesc.

Mai tot timpul este acțiune între orele 9 și 18, nu știu mai multe, dar cred că în jurul prânzului se întâmplă cele mai multe chestii. Locația este la km 37 pe DN1, la ieșirea din localitatea Ciolpani (venind dinspre București). Să aveți grijă pe unde întoarceți mașina, că parcă este dublă continuă acolo. Evenimentul pe Facebook este aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: