Razer anunță un mousepad de sticlă. De ce ai vrea un mousepad de sticlă?

By | March 20, 2023

Probabil știți că în lumea gamingului și a moușilor de precizie, sticla nu este un material prea îndrăgit. Asta pentru că moușii cu senzori optici sunt induși în eroare de sticlă atunci când trebuie să detecteze mișcarea.

Razer a anunțat acum un mouse mat (adică un mouse pad mai mare) din sticlă, denumit Razer Atlas. Mouse pad-ul are texturi micro-gravate pe suprafață, astfel încât senzorii optici să-l poată detecta corect.

Sticla din care este construit este securizată. Asta probabil pentru a preveni momentele în care ți-ai luat headshot total dubios, ai dat cu mouse-ul în birou și ai spart mouse pad-ul 🙂

De ce ai vrea un mouse pad de sticlă?

Razer spune că este construit pentru jucătorii foarte preciși care au nevoie de viteză în acțiuni. Adică practic pentru shootere 🙂

Eu zic că altul este motivul. Eu aș cumpăra unul pentru că l-aș putea șterge cu o lavetă umedă și aș preveni astfel jegul să se adune pe el, care la un mouse pad este inevitabil. Se strânge praf pe pad sau pe mouse, pui mâna pe mouse, îți transpiră mâna și se murdărește pad-ul. Și efectiv nu prea mai ai cum să le speli fără le deteriorezi. Mă gândeam acum că acesta este de fapt motivul pentru care am aruncat toate mouse pad-urile pe care le-am avut vreodată.

Și ar mai fi un avantaj. Bănuiesc că fiind de sticlă, nu i se vor ridica sau îndoi marginile și ar trebui să fie deci mai rezistent.

În concluzie, aș cumpăra unul. Aș cumpăra un mouse pad din sticlă care să rezolve problema cu murdăria adunată pe el o dată pentru totdeauna. Singura problemă? Fiind un produs Razer … costă.

Să mai așteptăm un pic, că la prețul acesta parcă-i bun și cel de pânză, nu?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Razer anunță un mousepad de sticlă. De ce ai vrea un mousepad de sticlă?

    1. Revo Post author

      Așa am zis și eu inițial 🙂 Doar că fiind securizat, nu prea ai cum să-l spargi la nervi. Decât poate dacă îl iei de pe birou și îl trântești pe jos.

Spune-ți și tu părerea: