Reduceri bune la început de noiembrie

By | November 1, 2017

Astăzi m-am plimbat un pic pe internet și am descoperit că foarte multe magazine online au pornit campanii cu oferte bune. Am selectat 5 campanii bune și le-am inclus într-un articol separat:

1. evoMAG pornește reducerile de Black Friday. La ei reducerile vor fi în trei tranșe, până pe 19 noiembrie. Prima rundă începe astăzi și se termină pe 5 noiembrie.

2. La FashionDays a început Hello November. Totul este redus cu 30% dacă folosiți codul NOVEMBER30. Cam vine frigul, așa că trebuie haine mai groase.

3. La eMAG avem începând de ieri Electronic Days. A nu se confunda cu “Electric Days”. Sau cu Halloween Crazy Deals, care continuă în paralel 🙂

4. Black Friday pe modul Wishlist la F64. Dacă produsul este redus de Black Friday, primiți banii înapoi sub formă de voucher. Au această campanie în fiecare an.

5. Reduceri și în outlet-ul de la ECCO Shoes. Vine iarna, se fac lichidări de stocuri, iar ecco are produse bune. Am văzut la reducere inclusiv articole de sezon.

Mă scuzați pentru următoarele 2-3 ore, trebuie să-mi caut niște ghete 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Reduceri bune la început de noiembrie

  1. Mumu

    Eroare la link-ul EMAG. ”Cannot load controller file `/var/www/campanii.emag.ro/application//controllers/Cmp.php`”

    Reply
    1. Revo Post author

      Dubios, s-ar putea să fi fost de la ei, că am văzut că între schimb s-a schimbat URL-ul campaniei. Am rezolvat acum. Mulțumesc că mi-ai spus!

Spune-ți și tu părerea: