Mi-e frică un pic de Coreea de Nord

By | November 1, 2017

Coreenii sunt la fel de înfricoșători ca un puștan de 14 ani care face amenințări pe Yahoo Messenger. De fapt, cred că mai corect ar fi să spun că mi-e frică pentru Coreea de Nord, având în vedere istoricul lor recent de experimente militare.

Mai întâi s-au lăudat la o paradă militară cu rachete false, apoi au pierdut de două ori un satelit pe orbită, iar acum au apărut zvonuri că au făcut o prostie și mai mare. Știu că nu-i de râs, dar începe să-mi fie frică pentru ei ca pentru un copil care să nu cumva să bage degetul în priză.

Problema este că pe măsură ce trece timpul, fac prostii din ce în ce mai mari, care ne vor afecta și pe noi. Nu mai zic de săracii oameni care au de suferit de pe urma regimului.

Și nu văd o rezolvare. Habar n-am ce se poate face. Singura idee pe care o am acum ar fi să se unească toți liderii marilor puteri, și să semneze o diplomă de genul “World’s Greatest Dictator”, pe care să i-o înmâneze lui Kim Jong Ung, sau cum l-o chema. Mie chiar mi se pare că omul se simte marginalizat și face prostii ca să-i impresioneze pe ceilalți.

Poate se mai potolește dacă primește o diplomă semnată de Putin și Trump.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: