Cea mai bună ofertă pentru Galaxy S24 la precomandă. Unde este cel mai bun preț?

By | January 22, 2024

Samsung Galaxy S24 tocmai ce s-a lansat și vine deja cu o ofertă foarte bună. De fapt este o serie de oferte, care cumulate aduc noile telefoane la prețuri foarte bune.

Vă recomand să-l luați de la eMAG, unde are o ofertă chiar mai buna decât pe site-ul Samsung. Să luăm de exemplu cazul unui Galaxy S24 Ultra de 256 GB de la eMAG.

Acesta este listat pe site la precomandă cu prețul de 6.699 lei. Însă la acest preț se mai adaugă următoarele bonusuri:

  • Dublarea capacității de stocare. Adică dacă îl cumpărați pe cel de 256 GB, îl veți primi pe cel de 512 GB;
  • Voucher cadou de 500 de lei din partea eMAG (până pe data de 30 ianuarie), care poate fi folosit pentru oricare altă comandă de pe site-ul eMAG;
  • Voucher Flip de 200 de lei dacă dați un smartphone vechi la schimb.

În concluzie, dacă luați S24 Ultra de 256 GB și scădeți prețul voucherului cadou, primiți telefonul cu 512 GB stocare la prețul de 6.199 lei. Dacă mai dați și un telefon vechi la flip, îl luați la 6.000 lei (din care se mai scade prețul telefonului vechi). Dacă aveți un Samsung sau un iPhone mai vechi, vă sfătuiți să mergeți pe varianta cu Flip. Eu așa am făcut anul trecut și mi se pare că am făcut o afacere bună.

Bineînțeles, oferta se aplică și la celelalte modele și capacități din serie. Teoretic cel mai avantajos este dacă alegeți S24 Ultra de 512 GB. Veți primi varianta de 1TB iar atunci reducerea ar fi de 1.100 lei (600 lei diferența între 512 și 256 și cei 500 lei de la voucherul eMAG).

Puteți face precomandă și pe site-ul Samsung, unde veți găsi trei culori exclusive, este oferta de precomandă, însă nu veți avea voucherul de 500 de lei de la eMAG. Îmi place acel albastru, însă nu mi se pare că merită 500 de lei. În plus, în anii trecuți eMAG s-a mișcat mult mai repede cu precomenzile decât site-ul Samsung.

Iar dacă vă interesează telefonul și nu ați fost pe fază în momentul lansării, puteți citi articolul meu cu toate detaliile și noutățile de la lansarea oficială în România.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cea mai bună ofertă pentru Galaxy S24 la precomandă. Unde este cel mai bun preț?

  1. recomandarea zilei

    ma mir cum de poate fi mai ieftin pe emag decat direct de la producator, nu prea are sens. in orice caz eu il vreau, dar astept sa mai scada pretul, e mult totusi

    Reply

Spune-ți și tu părerea: